Νεος δημαρχος Τριφυλιας ο Π.Κατσιβελας.Αψιμαχιες μεταξυ μελων των αντιπαλων συνδυασμων

Νικητης και στον Β' γυρο των Δημοτικων Εκλογων ανακηρυχθηκε ο Παναγιωτης Κατσιβελας ο οποιος προκριθηκε απο τους Τριφυλιους για τη θεση του δημαρχου.
Παντως απο τη πρωι αρκετα ''παρατραγουδα'' υπηρξαν αναμεσα σε μελη των συνδυασμων και καποιοι μαλιστα κατεληξαν στο Νοσοκομειο ελαφρα τραυματισμενοι μετα τον προπηλακισμο αμφοτερων.Ηδη
αλληλοαπειλουνται με μυνησεις,ενω τους επισκεφθηκε ο δημαρχος Τριφυλιας κ.Κολλιας με σκοπο να κατευνασει τα πνευματα και να μην υπαρξει συνεχεια καθοτι και οι δυο ειναι γνωριμοι του προσωπικα.
Επισης φυλλαδια τα οποια ανεγραφαν μηνυματα εις βαρος του συνδυασμου ''Τριφυλια Ξεκιναμε'' πεταξαν σε περιοχες του Δημου αγνωστοι,κατι που αναφλεξε το κλιμα.
Στην ουσια των εκλογων τωρα τα αποτελεσματα εχουν ως εξης μεχρι στιγμης.
 Με καταμετρημένο το 78,1% των εκλογικών τμημάτων (81 από 96) στο Δήμο Τριφυλίας σημειώνονται τα ακόλουθα (ανεπίσημα) αποτελέσματα:
Παναγιώτης Κατσίβελας        6.047    54,54%
Ευστάθιος Ανδρινόπουλος    5.040    45,46% Διαβάστε το άρθρο στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ http://www.eleftheriaonline.gr/ekloges2014/item/38231-trifylia-apotelesmata

12 σχόλια:

  1. ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ Κ ΠΡΩΤΟΠΑΛΙΚΑΡΟΥ ΠΟΥ Η ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΤΣΙΒΕΛΑ ΕΓΙΝΕ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΑΝΔΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ. ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΥΡΙΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΘΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΥΡΙΕ ΑΝΩΝΥΜΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΑΓΟΥΛΑΚΙΑΣ VS RIRIS

    O ENAS KARDIA KAI KALA KAI O ALLOS SPASMENO PODI KAI KALA.
    RE GELAEI O KOSMOS MAZI SAS.....OXOU TO PODARAKI MOY
    .....OXOY ZALIZOMAI DEN EIMAI KALA XANO TO FOS MOY O ALLOS..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΥΡΙΕ ΚΑΤΣΙΒΕΛΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΕΙΣ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΣΟΥ ΣΤΗ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΡΕΠΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ.ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ Κ.Κ.Μ. ΑΠΑΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΩΡΕΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΚΤΟΙ ΣΤΟ MOJO.ΕΝΑΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΞΑΝΑΦΑΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ.ΞΕΡΑΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΑΤΕ.ΣΚΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ.ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΠΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ Κ.Κ.Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. εσυ οπλαραγηγε δεν εισαι που θα εδινες 10 ψηφους για 3000 ευρώ?
    Τι μιλας τώρα, μπες στο κλουβί σου σε παρακαλω πολύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΗΚΑ ΤΕΛΙΚΑ ΡΕ ΜΑΓΚΑΚΟ, ΕΓΩ ΖΗΤΑΓΑ 3.000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΔΙΝΑΝΕ ΜΙΑ.ΞΕΚΟΥΡΑΣΟΥ ΤΩΡΑ ΜΕ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΟΥΣ ΚΑΙ ΦΑΕ ΓΙΑ ΒΡΑΔΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΟΥΒΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ,ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ.ΚΛΟΥΒΙ ΟΜΩΣ ΜΕ 12 ΠΑΤΩΜΑΤΑ. ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΞΑΝΑΦΑΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ.ΓΑΤΑ ΕΙΣΑΙ.ΠΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΚΑΦΕΔΑΚΙ.ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ .ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ.

      Διαγραφή
    2. Μην λες για το βενιζέλο γιατι για παλιό πασοκο κ νυν συριζαιο σε κόβω!!! Κοίτα πεινάλα να βρεις τα τρία χιλιάρικα κ μην κορδώνεσαι για το κλουβί σου...Αντε αρπαχτικά καταστρέψατε την Ελλάδα!

      Διαγραφή
    3. ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΟΥ.ΟΤΑΝ ΔΕΙΣ ΤΑ ΤΑΝΚΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΡΟΣΕΧΕ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΟΥ.ΚΟΠΡΕ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.ΑΝΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ.ΕΧΕΙ ΚΑΡΠΟΥΖΙΑ ΤΩΡΑ.

      Διαγραφή
  8. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.