Ανακοινωση-Καταγγελια του Νικου Λυκουδη

Αγαπητοί συνδημότες του δήμου Τριφυλίας
Πριν από μερικές εβδομάδες όπως σας κοινοποίησα με προηγούμενη επιστολή μου και μετά από πρόσκληση του υποψήφιου δημάρχου κ Ανδρινόπουλου Ευστάθιου, αποφάσισα να συμμετέχω ενεργά στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 18ης Μαι 2014. Ο σκοπός μου, όπως σας είχα αναλύσει, ήταν και παραμένει η επιθυμία μου να προσφέρω με τις γνώσεις και την εμπειρία μου, στα κοινά του δήμου
μας, ο οποίος κατά γενική ομολογία αντιμετωπίζει σοβαρότατα χρονίζοντα προβλήματα επί σειρά ετών, για λόγους που λίγο έως πολύ οι περισσότεροι δημότες γνωρίζουν.
Δυστυχώς όμως, μέρα με την ημέρα, διαπιστώνω ότι πραγματικά υπάρχουν άνθρωποι και «παγιωμένες κομματικές και πελατειακές» καταστάσεις που αντιτίθενται σθεναρά στην όποια φιλότιμη και υγιή προσπάθεια, να αλλάξει κάτι προς το καλύτερο στην Τριφυλία.
Πρόσφατο περιστατικό είναι και η συντονισμένη και καθοδηγούμενη προσπάθεια σπίλωσης του ονόματός μου, με αφορμή σχετική ανάρτησή, στη προσωπική μου σελίδα στο «facebook”,το οποίο όπως φυσικά διαπίστωσα παρακολουθείται συστηματικά.
Τα παραπάνω μεθοδεύονται, με εκμετάλλευση ατόμων μειωμένης ηθικής και ανύπαρκτης παιδείας, οι οποίοι λειτουργούν ανώνυμα μέσω τοπικών blogs αμφιβόλου νομιμότητας (filiatranews), σελίδων του facebook κλπ, εξαπολύουν προκατασκευασμένη λάσπη κατά των συνδιασμών και των υποψηφίων που θεωρούνται «απειλή για την όποια κρατούσα κατάσταση στο δήμο».
Καταγγέλλω λοιπόν τις παραπάνω ανήθικες πρακτικές και μεθοδεύσεις εναντίον του ονόματός και της προσωπικότητας μου και επιφυλάσσομαι για τα νόμιμα.

Με εκτίμηση
Λυκούδης Νικόλαος
Ταξίαρχος εα
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
nlykoudis@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.