Δηλωση Κολλια σχετικά με τη διεξαγωγή των δημοτικών εκλογών και το αποτέλεσμά τους


Σχετικά με τη διεξαγωγή των δημοτικών εκλογών και το αποτέλεσμά τους, ο Δήμαρχος Τριφυλίας Κώστας Κόλλιας έκανε την ακόλουθη δήλωση: 
“Πρωτίστως θέλω να συγχαρώ το νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Τριφυλίας Παναγιώτη Κατσίβελα και όλους τους εκλεγέντες Δημοτικούς  και Τοπικούς Συμβούλους του Δήμου μας, και να τους
ευχηθώ καλή επιτυχία και καλή δύναμη. Θέλω επίσης, ανεξαρτήτως αποτελέσματος να συγχαρώ όλους όσους συμμετείχαν στις εκλογές και έδωσαν τον δικό τους αγώνα είτε ως επικεφαλής συνδυασμών είτε ως υποψήφιοι Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι. 
Είναι προφανές ότι ο τόπος μας έχει ανάγκη την συστράτευση όλων των δυνάμεων και όλων των συμπολιτών μας. 
Θέλω να ευχαριστήσω τους εργαζόμενους του Δήμου μας που συμβάλανε στην άψογη διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας και στις δύο φάσεις της. 
Προσωπικά κράτησα τον λόγο μου για αυστηρή θεσμική ουδετερότητα, ανεξάρτητα από την προσωπική μου θέση που ως πολίτης δικαιούμαι να έχω για την οποία και πάλι τήρησα τη μέγιστη δυνατή διακριτικότητα. 
Είναι αυτονόητο ότι η Δημοτική Αρχή θα συνεχίσει όπως άλλωστε έχει υποχρέωση την άσκηση των καθηκόντων της μέχρι τη λήξη της θητείας της”.

                                                                     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.