Ευχαριστήριο και ενωτικό το μήνυμα του Παναγιώτη Κατσίβελα για το αποτέλεσμα των εκλογών.

Μετά το αποτέλεσμα,της πρώτης Κυριακής των εκλογών,θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπολίτες μας για την εμπιστοσύνη,που μας έδειξαν,δίνοντας μας πολύ ισχυρό προβάδισμα αλλά και δύναμη στην προσπάθεια μας,να δημιουργήσουμε μια νέα προοπτική και να ξαναφέρουμε την ελπίδα και την αισιοδοξία στο τόπο μας .
Ευχαριστώ και όλους τους συμπολίτες μας,που παρότι προτίμησαν μια άλλη επιλογή,μας άκουσαν και έδωσαν προσοχή στο
διάλογο,που κάναμε με την κοινωνία μας και κερδίσαμε την εκτίμησή και το σεβασμό τους.
Ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες μου και υποψηφίους του συνδυασμού μας «Τριφυλία –Ξεκινάμε» για τον όμορφο μεγάλο σπουδαίο,ανυστερόβουλο αγώνα που δίνουμε μαζί για το τόπο μας και τους συμπολίτες μας,βέβαιος ότι οι προσπάθειες μας θα δικαιωθούν και θα ολοκληρωθούν.
Καλώ όλους τους συμπολίτες μας σε μια κοινή πορεία συνεργασίας,σύνθεσης,δημιουργίας,οράματος και ελπίδας .
Η Τριφυλία, μας χρειάζεται όλους ενωμένους να κάνουμε μαζί ένα άλμα πάνω από τη φθορά μας.
Οφείλουμε να αφήσουμε πίσω μας όλα αυτά,που μας χωρίζουν και να αδιαφορήσουμε σε κάθε σκέψη και συμπεριφορά που τραυματίζει αυτή την προοπτική.
Παναγιώτης Α. Κατσίβελας
Υποψήφιος Δήμαρχος
Τριφυλία Ξεκινάμε

1 σχόλιο:

  1. ΑΜΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΣΕ ΣΕΙΡΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΤΟΥΣ Κ.Μ.Κ....... .ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΥΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΣΤΟ MOJO.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.