Ρ.Α.ΚΙ.: Kαμια στηριξη σε Κατσιβελα - Ανδρινοπουλο.Πραγματοποιήθηκε προχθες 22-05-2014 η γενική συνέλευση της ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ για την αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος του α' γύρου των δημοτικών εκλογών και τον καθορισμό της στάσης του συνδυασμου στην ψηφοφορία του β' γύρου.
Η Ρ.Α.ΚΙ συμφωνα με ανακοινωση
που εξεδωσε,αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει για ακόμα μια φορά αυτούς που την στήριξαν με την ψήφο τους δίνοντάς της 2 δημοτικούς συμβούλους, 4 προέδρους τοπικών κοινοτήτων και 4 συμβούλους δημοτικών και τοπικών κοινοτήτων και υπόσχεται ότι σε όλη τη διάρκεια της ερχόμενης 5ετίας θα είναι παντού παρούσα, στις πόλεις και τα χωριά, στις γειτονιές και τα δημοτικά συμβούλια, στους χώρους της παραγωγής και στους χώρους των κοινωνικών αγώνων για να αποδείξει ότι υπάρχει άλλος δρόμος για την ανάπτυξη της Τριφυλίας, πέρα από το δρόμο που ακολούθησαν και θα ακολουθήσουν και πάλι οι ομάδες του τοπικού πολιτικού κατεστημένου.
Όσον αφορά το ζήτημα της στάσης στην ψηφοφορία του β' γύρου, δηλώνουν εξ' αρχής ότι δεν είναι αντίθετοι στις συνεργασίες και στη στήριξη προσώπων και πολιτικών. Το αντίθετο μάλιστα,ο συνδυασμος επιδιώκει συνεργασίες, που όμως θα στηρίζονται σε φανερές και πολιτικές συμφωνίες και σε συγκεκριμένα σχέδια δράσης πάνω σε υπαρκτά προβλήματα του δήμου. Και τέτοια προβλήματα ο δήμος συμφωνα μετη δηλωση, έχει πολλά. Από την οργάνωση της λειτουργίας του για την διεκπεραίωση στοιχειωδών λειτουργιών (αποκομιδή σκουπιδιών, ύδρευση, αποχέτευση, φωτισμός, δρόμοι) μέχρι την υποστήριξη των δημοτών (κοινωνικά αδύνατοι, ηλικιωμένοι, άρρωστοι, θύματα της κρίσης) και την εκπόνηση σχεδίου για την παραγωγική του ανασυγκρότηση.
Ο Ρ.Α.Κ.Ι. συνεχιζει,υποστηριζοντας οτι από τις προεκλογικές εξαγγελίες των δύο διεκδικητών της δημαρχίας, δε διεβλεψε σε κάτι που θα ωθούσε στο πλησίασμά τους με σκοπό την κοινή προσπάθεια για την αντιμετώπιση των προβλημάτων του δήμου. Αντίθετα, ακούστηκαν κενολογίες και αναμασήματα συνηθισμένων προεκλογικών εξαγγελιών. Αλλά ούτε και αυτοί πρότειναν κάτι. Αντ' αυτού, εισπράξαμε χαμόγελα, μπράβο και χτυπήματα στην πλάτη. Αυτά δεν αποτελούν λόγους στήριξης. Κινούνται σε ένα πεδίο συνδιαλλαγής που πάντα αποφεύγε ο σχηματισμος και θα εξακολουθει να αποφεύγει.Προέχουν η διαφάνεια και οι καθαρές και έντιμες πολιτικές συμφωνίες επάνω σε στόχους και με συγκεκριμένα σχέδια δράσης. Για αυτό στις επαναληπτικές εκλογές την Κυριακή δε θα στηρίχθει απο τα μελη του Ρ.Α.ΚΙ. ούτε ο Ανδρινόπουλος, ούτε ο Κατσίβελας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.