Απάντηση του Δημάρχου Κώστα Κόλλια στα δημοσιεύματα για τον Δημοτικό Παιδικό Σταθμό Κυπαρισσίας.

Την απάντησή του μέσω ενός Δελτίου Τύπου, απέστειλε το γραφείο του Δημάρχου Τριφυλίας, Κώστα Κόλλια, στο δημοσίευμα του «Θάρρους» και του δημοσιογράφου Ηλία Γιαννόπουλου, στο «Θάρρος» καθώς και σε όλα τα μέσα που αναδημοσίευσαν το άρθρο αυτό, συμπεριλαμβανομένου και του παρόντος
για την κατάσταση που επικρατεί στον Δημοτικό Παιδικό Σταθμό Κυπαρισσίας στον συνοικισμό Μυρέικα.
Δημοσίευση που προήλθε από «καταγγελίες» αρκετών γονέων και προξένησε την ανησυχία ακόμα περισσότερων.
Το δελτίο τύπου λοιπόν αναφέρει τα εξής:
''Σχετικά με το ζήτημα της βλάβης σε όργανα της Παιδικής Χαράς του Δημοτικού Παιδικού Σταθμού Κυπαρισσίας, σας ενημερώνουμε ότι τόσο ο Πρόεδρος του ΦΟΡΕΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ και ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ του ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ καθηγητής κ. Ζαχαρίας Κανελλόπουλος, όσο και η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου μας, μετά από έλεγχο έδωσαν εντολή τα συγκεκριμένα όργανα να σφραγισθούν και να αποκλεισθούν.
Έτσι και τα συγκεκριμένα όργανα και ο χώρος έχει αποκλεισθεί, για την προστασία των παιδιών. Παράλληλα, έχει ήδη ξεκινήσει από την Τεχνική Υπηρεσία διαδικασία και γίνονται οι ανάλογες ενέργειες για την πλήρη αποκατάστασή τους.
Ευελπιστούμε ότι το συντομότερο θα έχουν τελειώσει οι εργασίες ώστε να αποδοθεί η Παιδική Χαρά ασφαλής στα παιδιά.
Τα περί αντιθέτου αναγραφόμενα, θεωρούμε σωστό να μην τα σχολιάσουμε.''

Εμείς όπως καλόπιστα αναδημοσιεύσαμε το άρθρο του φίλου Ηλία, έτσι καλόπιστα θα μείνουμε στις διαβεβαιώσεις του κυρίου Δημάρχου και θα είμαστε παρόντες να παρακολουθούμε τις όποιες εξελίξεις.
Αξίζει όμως να καυτηριάσουμε το γεγονός ότι μια κόκκινη ταινία, όπως απεικονίζεται στις φωτογραφίες που έχουν δημοσιευτεί, δεν μπορούν να αποτελούν μέσο «σφράγισης και αποκλεισμού» ειδικά όταν απευθυνόμαστε σε παιδιά 3-4 και 5 ετών.

3 σχόλια:

 1. Να το δεχτείτε όπως δεχτήκατε και την ίδια δημοτική αρχή και την προωθήσατε και τη διαφημίσατε απέναντι σε κάθε δεοντολογία. Λογικό βέβαια τα γραμμάτια πρέπει να ξεπληρώνονται

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Διαχειριστής8 Ιουνίου 2014 - 1:52 μ.μ.

   Αν και σπάνια απαντάμε σε σχόλια αναγνωστών μας, για εσένα φίλε αναγνώστη θα αφιερώσω λίγο χρόνο γιατί «ανώνυμες εμπάθειες» ή «ψευδεπώνυμες» μας εξιτάρουν και προκαλούν το ενδιαφέρον μας.
   Αγαπητέ αναγνώστη, όπως μπορείς εύκολα να αντιληφθείς ανατρέχοντας σε παλαιότερες αναρτήσεις μας, μπορείς να διαπιστώσεις την «διαφήμιση» που λες ότι κάναμε για λογαριασμό του συνδυασμού που κέρδισε τις πρόσφατες εκλογές για τον Δήμο μας.
   Θα ήθελα αρχικά να σου θυμίσω ότι για λόγους ισορροπίας, προεκλογικά δεν παρουσιάσαμε θέσεις κανενός υποψηφίου μεμονωμένα ως διαφήμιση και δεν διαφημίσαμε καμιά υποψηφιότητα, παρά μόνο καταγγελίες και επίσημες εκδηλώσεις των συνδυασμών
   Πάμε τώρα στο γραμμάτιο που ξεπληρώνεται όπως λες:
   Παρουσιάσαμε όλες της ιδρυτικές διακηρύξεις των συνδυασμών που αναμετρήθηκαν στις αυτοδιοικητικές εκλογές.
   Όλες τις «ζυμώσεις» πριν ανακοινωθούν οι υποψηφιότητες, από την πρόθεση των ανθρώπων της Ρ.Α.ΚΙ (http://kyparissia-news.blogspot.gr/2014/02/blog-post_707.html) , την εκδήλωση επιθυμίας του κ. Κατσίβελα να καταθέσει υποψηφιότητα για Δήμαρχος Τριφυλίας (http://kyparissia-news.blogspot.gr/2014/02/blog-post_19.html) , την αρχική πρόθεση και απόσυρση στην συνέχεια του κ. Κόλλια, (http://kyparissia-news.blogspot.gr/2014/02/blog-post_515.html) την επιθυμία του κ. Ανδρινόπουλου να «μπει» στον στίβο των αυτοδιοικητικών εκλογών (http://kyparissia-news.blogspot.gr/2014/04/blog-post_6694.html) , της φήμες που ήθελαν τον κ. Μπακούρο να δημιουργεί δικό του συνδυασμό και στην συνέχεια την απόφασή του για συμπόρευση με τον κ. Ανδρινόπουλο. ( http://kyparissia-news.blogspot.gr/2014/04/blog-post_4173.html)
   Όλα αυτά χωρίς κανένα σχόλιο υπέρ ή εναντίον κάποιου.
   Αποτυπώσαμε τις θέσεις όλων, ανακοινώσαμε το πρόγραμμα ομιλιών όλων των υποψηφίων, δημοσιεύσαμε τις απαντήσεις του κ. Μπακούρου για τα λεγόμενα του κ. Κατσίβελα (http://kyparissia-news.blogspot.gr/2014/05/blog-post_24.html) , όπως και την απάντηση του κ. Κατσίβελα στις καταγγελίες περί κωλύματος της υποψηφιότητάς του (http://kyparissia-news.blogspot.gr/2014/04/a_29.html) .
   Τις απόψεις και καταγγελτικές θέσεις του υποψηφίου με τον συνδυασμό «Η Τριφυλία ΑλλάΖει» Ιατρού κ. Κουτσούλη για το νοσοκομείο και όχι μόνο. (http://kyparissia-news.blogspot.gr/2014/03/blog-post_24.html) καθώς και την Ανακοίνωση-Καταγγελία του συνυποψήφιού του κ. Λυκούδη (http://kyparissia-news.blogspot.gr/2014/05/blog-post_5365.html).
   Τις καταγγελίες περί «τρομοκράτησης» των ψηφοφόρων από υποψήφιους αλλά και υποστηρικτές του συνδυασμού «Τριφυλία Ξεκινάμε» (http://kyparissia-news.blogspot.gr/2014/04/blog-post_5029.html) και τέλος, εφόσον πέρασε η πρώτη Κυριακή των εκλογών, δημοσιεύσαμε τις επιστολές των κ.κ Ανδρινόπουλου (http://kyparissia-news.blogspot.gr/2014/05/blog-post_20.html) και Δ. Γιαννόπουλου για το αποτέλεσμα. (http://kyparissia-news.blogspot.gr/2014/05/blog-post_8175.html)
   Την ανακοίνωση της Ρ.Α.ΚΙ για τη ΜΗ στήριξη κάποιου από τους δύο συνδυασμούς που πέρασαν στην δεύτερη Κυριακή. (http://kyparissia-news.blogspot.gr/2014/05/k.html)
   Τέλος, δημοσιεύσαμε και την δήλωση του απερχόμενου Δημάρχου κ. Κόλλια για το αποτέλεσμα των εκλογών. (http://kyparissia-news.blogspot.gr/2014/05/blog-post_6005.html)
   Μετεκλογικά, αποτυπώσαμε το εκλογικό αποτέλεσμα με τον τρόπο που εμείς το αντιληφθήκαμε, κάτι που όμως δεν είναι δυνατό να μπορεί να εκληθφεί ότι επηρέασε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο το εκλογικό σώμα καθώς όλα έγιναν εκ των υστέρων
   Σου παραθέτω και τα «link» των όσων σου ανέφερα και σίγουρα μπορείς να βρεις και πολλά άλλα «διαφημιστικά» άρθρα δικά μας ή αναδημοσιευμένα από κάποιο άλλο έντυπο ή ηλεκτρονικά μέσο (χρόνο να έχεις), όπως η ανυπαρξία απορριμματοφόρων η ανυπαρξία δράσεων της Δημοτικής Αρχής στο Λιμάνι και την παραλία ή τις λακκούβες» που είχαν και έχουν επί σειρά ετών οι δρόμοι της πόλης μας, το πρόστιμο και το κλείσιμο της χωματερής στο Αλιμάκι κ.α
   Με τέτοιο γραμμάτιο, μάλλον θα πρέπει να δώσουμε και ρέστα!!!
   Όπως και να έχει, σε ευχαριστούμε που αποτελείς μέρος των επισκεπτών σου ιστολογίου μας.
   Βασικό: Το σχολιό σου όπως και κάθε αναγνώστη μας μπορεί να απαντάται αλλά ΔΕΝ λογοκρίνετα

   Διαγραφή

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.