Απάντηση του Δημάρχου Κώστα Κόλλια στα δημοσιεύματα για τον Δημοτικό Παιδικό Σταθμό Κυπαρισσίας.

Την απάντησή του μέσω ενός Δελτίου Τύπου, απέστειλε το γραφείο του Δημάρχου Τριφυλίας, Κώστα Κόλλια, στο δημοσίευμα του «Θάρρους» και του δημοσιογράφου Ηλία Γιαννόπουλου, στο «Θάρρος» καθώς και σε όλα τα μέσα που αναδημοσίευσαν το άρθρο αυτό, συμπεριλαμβανομένου και του παρόντος
για την κατάσταση που επικρατεί στον Δημοτικό Παιδικό Σταθμό Κυπαρισσίας στον συνοικισμό Μυρέικα.
Δημοσίευση που προήλθε από «καταγγελίες» αρκετών γονέων και προξένησε την ανησυχία ακόμα περισσότερων.
Το δελτίο τύπου λοιπόν αναφέρει τα εξής:
''Σχετικά με το ζήτημα της βλάβης σε όργανα της Παιδικής Χαράς του Δημοτικού Παιδικού Σταθμού Κυπαρισσίας, σας ενημερώνουμε ότι τόσο ο Πρόεδρος του ΦΟΡΕΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ και ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ του ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ καθηγητής κ. Ζαχαρίας Κανελλόπουλος, όσο και η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου μας, μετά από έλεγχο έδωσαν εντολή τα συγκεκριμένα όργανα να σφραγισθούν και να αποκλεισθούν.
Έτσι και τα συγκεκριμένα όργανα και ο χώρος έχει αποκλεισθεί, για την προστασία των παιδιών. Παράλληλα, έχει ήδη ξεκινήσει από την Τεχνική Υπηρεσία διαδικασία και γίνονται οι ανάλογες ενέργειες για την πλήρη αποκατάστασή τους.
Ευελπιστούμε ότι το συντομότερο θα έχουν τελειώσει οι εργασίες ώστε να αποδοθεί η Παιδική Χαρά ασφαλής στα παιδιά.
Τα περί αντιθέτου αναγραφόμενα, θεωρούμε σωστό να μην τα σχολιάσουμε.''

Εμείς όπως καλόπιστα αναδημοσιεύσαμε το άρθρο του φίλου Ηλία, έτσι καλόπιστα θα μείνουμε στις διαβεβαιώσεις του κυρίου Δημάρχου και θα είμαστε παρόντες να παρακολουθούμε τις όποιες εξελίξεις.
Αξίζει όμως να καυτηριάσουμε το γεγονός ότι μια κόκκινη ταινία, όπως απεικονίζεται στις φωτογραφίες που έχουν δημοσιευτεί, δεν μπορούν να αποτελούν μέσο «σφράγισης και αποκλεισμού» ειδικά όταν απευθυνόμαστε σε παιδιά 3-4 και 5 ετών.

2 σχόλια:

  1. Να το δεχτείτε όπως δεχτήκατε και την ίδια δημοτική αρχή και την προωθήσατε και τη διαφημίσατε απέναντι σε κάθε δεοντολογία. Λογικό βέβαια τα γραμμάτια πρέπει να ξεπληρώνονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.