Π. Παναγόπουλος: «Περήφανος για ότι αφήνω πίσω μου»

Είναι γεγονός ότι «ο Άγιος δεν Αγιάζει ποτέ στον τόπο του» και αυτό βγήκε και σαν συμπέρασμα από τα όσα μας είπε ο Τάκης Παναγόπουλος στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί του, αμέσως μετά από τη δημοσιοποίηση της είδησης για την απομάκρυνση του από την τεχνική ηγεσία της ομάδας της Κυπαρισσίας.
Συγκεκριμένα των ρωτήσαμε: Τάκη, θα ήθελες να κάνεις κάποιο σχόλιο για την σημερινή απόφαση της Διοίκησης καθώς και για τα χρόνια που πέρασες στην ομάδα;
Ο Παναγιώτης μας είπε λοιπόν: «Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω για αυτά τα τρία χρόνια τους παίκτες που συνεργάστηκα, τους άμεσους συνεργάτες μου οι οποίοι είναι οι Καραγκούνης- Σπυράκης- Τριπόδης και Λεκάντης και από την Διοίκηση αυτούς που πραγματικά με στήριζαν όλα αυτά τα χρόνια! Ερχόμενος στον Α.Ο.Κ. ήθελα να μεγαλώσω την ομάδα και να την κάνω σημείο αναφοράς στην περιοχή. Κατά τη διάρκεια αυτών των χρόνων, συνάντησα περίεργες συμπεριφορές που προσπάθησα να αλλάξω γιατί οι νεοτερισμοί θέλουν «ανοιχτά μυαλά» σ’ ένα ποδοσφαιρικό παλιό κατεστημένο (μόνιμης κακής κριτικής προς όλους και περισσότερο προς τον προπονητή από την ίδια την πόλη). Δεν ξέρω αν τα κατάφερα, αλλά φεύγοντας αφήνω πίσω μου μια ομάδα σε top επίπεδο και με τέλεια οργάνωση σε ακαδημίες και ανδρικό τμήμα.»

Τον ρωτήσαμε αν φεύγει με κάποια πικρία από τον κόσμο και την Διοίκηση και μας είπε:
«Καμιά πικρία, απλώς σας είπα τα όσα συνάντησα και τι συνέβαινε αυτά τα χρόνια».
Τέλος τον ρωτήσαμε αν το περίμενε και μας απάντησε:  
«Ναι, το περίμενα. Βλέποντας τον τελευταίο καιρό συμπεριφορές να αλλάζουν ξαφνικά, ήταν αναπόφευκτο.»
Τον ευχαριστήσαμε και μας ευχαρίστησε, για την συνεργασία που είχαμε αυτά τα χρόνια καθώς και για την προσφορά του στην ομάδα (η καλύτερη δουλειά που έχει γίνει ποτέ στις ακαδημίες κατά την γνώμη μας) σαν Κυπαρίσσιοι και εμείς και του ευχηθήκαμε καλή επιτυχία σε ότι και αν κάνει από εδώ και στο εξής.

9 σχόλια:

  1. Μεγαλο λαθως θα το καταλαβουμε συντομα...Ο τακης ειναι δικο μας παιδι ξερει τις υποδομες μας και ειναι δουλευταρας....Βαρεθηκαμε ποια να ερχοντε στην ομαδα και καλα σωτηρες μονο και μονο για να ακουνε την λεξη προεδρε.....Μονο ο κακουτης ηταν μαγκας....Και αν και δεν τα πηγαινουν καλα η ομαδα χρειαζεται εναν μπαμπη και εναν τακη,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. έμπλεξε με τους άσχετους.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΤΑΚΗΣ Ο ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΕΔΕΙΞΕ. ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΟΜΑΔΑΡΑ. ΟΙ "ΛΕΦΤΑΔΕΣ" ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΤΕ ΜΑΘΑΝΕ ΜΠΑΛΑ? ΑΣΧΕΤΟΙ ΗΤΑΝ Κ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ. ΓΙΑ ΜΟΥΡΗ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΑΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ.ΕΓΙΝΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΜΠΑΛΑ;;;ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΙ ΣΩΣΤΟ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΒΑΛΕ ΜΥΑΛΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΧΡΟΝΙΑ Ο ΑΟΚ ΣΩΘΗΚΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.....ΑΦΟΥ ΕΒΓΑΖΕ ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΣΤΟ ΒΙΖΖ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΕΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι εννοείς ρε φίλε,,, λίγο θέλεις να μας πεις ότι δεν δούλευε κι όλας.
      Που ακόμα και οι πολεμιοί του παραδέχονται ότι είναι δουλευταράς και το γουστάρει αυτό που κάνει......

      Διαγραφή
  7. ο Παναγόπουλος έκανε πολύ καλή δουλεία, και ναι η διοικιση έδωσε χιλιάδες ευρώ κανένας δεν λεει το αντίθετο, αλλά έπιασαν τόπο τα χρήματα? Και ο Καρυτινός είχε δώσει πάρα πολλά χρήματα την δεκαετία του 80 και τι έμεινε από αυτό., τουλάχιστον οι υποδομές πάνω στις οποίες δουλεψε ο Παναγόπουλος θα μείνουν....αλλά η ξενομάνία πάντα υπερίσχυε στην Κυπαρισσια δυστυχώς....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μιλανε οι κομπλεξικοι που ειδαν για πρωτη φορα η ομαδα να κερδιζει τους ανταγωνιστες κ να παιρνει κ κυπελλο που δεν το ειχε παρει ποτε κανενας .Που ηταν αυτοι οι μεγαλοι προπονητες που περασαν κ πηραν πρωταθληματα κ κυπελλα,που ειναι αυτοι οι προπονητες που εβγαλαν πιτσιρικια ,που ειναι αυτοι που πληρονοντουσαν με εκατομυρια τοτε κ με δικους τους παικτες πουλουσαν τα πρωταθληματα τη δεκαετια 80,αντε ρε μηδενιστες πολυ τους ηταν που τους εδειξε πως ειναι το ποδοσφαιρο γιατι πριν επαιζαν ολοι γιουργια.Ηρθε κ ειδαμε μπαλλαρα,ολα τα παιδια τα νεα θελουν να παιξουν με αυτον προπονητη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.