''Μνηστηρες'' για τον παγκο του ΑΟΚ οι Κακαλετρης,Μαυρεας και Αντωνοπουλος.Η ανακοίνωση της διοίκησης για Παναγόπουλο

Μετά την διακοπή της συνεργασίας των Κυπαρίσσιων με τον επίσης Κυπαρίσσιο τεχνικό Π.Παναγόπουλο,τα ονοματα των ''μνηστηρων'' για τη διαδοχη στη κενη θεση του παγκου,ειναι του Νικου Κακαλετρη,του Αντωνη Μαυρεα και του Νικου Αντωνοπουλου ο οποιος ειχε θητευσει και πριν τον Π.Παναγοπουλο.
Φυσικά απο πληροφορίες μας υπάρχει και ενα 4ο ονομα το οποιο δεν εχει καμία σχέση με το μεσσηνιακό ποδόσφαιρο αλλα θεωρείται εμπειρος και ικανός ''ποδοσφαιράνθρωπος''.
Σύντομα πάντως θα
εχουμε εξελίξεις καθώς ο σχεδιασμός πρέπει να προχώρησει.

Η ανακοινωση του Δ.Σ. του Α.Ο.Κ. για τον Παναγόπουλο

''Το Δ.Σ. της ομάδος, ανακοινώνει την διακοπή της συνεργασίας, με τον προπονητή Παναγόπουλο Τάκη.
Ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ τον ευχαριστούν για την δουλειά που έκανε στην ανδρική ομάδα και την προσπάθεια που ομολογουμένως κατέβαλε για την Ακαδημία του ΑΟΚ.''

2 σχόλια:

  1. Αναρωτιεμαι ποίος έγραψε την ανακοίνωση.....είπαμε να ειναι λιτή αλλά θα μπορούσατε να γράψετε 5 συγκροτημένες προτάσεις(με την γραμματική 'εννοια)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ω ρε μάσα που θα πέσει στην υγειά των κορόϊδων της διοίκησης του ΑΟΚ .Μυρίστηκαν ψητό και ασχετοσύνη τ'αρπακτικά και ετοιμάζονται για τσιμπούσι! Καλά το τυρί το είδανε τη φάκα δεν την είδανε; Όσα πρωταθλήματα και να πάρουν ,μυρωδιά απο μπάλα δεν θα έχουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.