Τελευταία ευκαιρία για τον Α.Ο.Κ σήμερα!

Το «τελευταίο» χαρτί θα παιχτεί απόψε για την 1η ομάδα της Κυπαρισσίας.
Μετά από δυο αποτυχημένες προσπάθειες, η σημερινή είναι «η τρίτη και φαρμακερή» ώστε να εκλεγεί νέα Διοίκηση για τους Κυπελούχους Μεσσηνίας.
Παρόλο που η ομάδα κατάφερε μετά από πολλά χρόνια να φέρει το τρόπαιο του κυπέλου στην πόλη μας, εντούτοις, η αποτυχία για δεύτερη συνεχή χρονιά να διεκδικήσει την άνοδο στα μπαράζ, στην Γ’ Εθνική κατηγορία
(προσπάθεια που κατέβαλε με αξιώσεις και απέτυχε με δική της ευθύνη και μόνο) κατακτώντας το πρωτάθλημα Μεσσηνίας, οδήγησε τα μέλη της σημερινής Διοίκησης στην απόφαση να αφήσουν το τιμόνι της ομάδας σε όποιον θεωρεί ότι μπορεί να προσφέρει κάτι περισσότερο.
Είναι αλήθεια ότι όλον αυτό τον καιρό, η ομάδα στηριζόταν αποκλειστικά στην συνεισφορά του προέδρου και ελαχίστων μελών του Δ.Σ οι οποίοι μάταια, προσπαθούσαν να βρουν «συμπαίκτες» σε αυτό το εγχείρημα, όλο το προηγούμενο διάστημα.
Σήμερα το βράδυ λοιπόν, στις 21:00, στην αίθουσα που συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο στην Κυπαρισσία, θα γίνει η τελευταία προσπάθεια για εκλογή νέας Διοίκησης.
Διαφορετικά η ομάδα θα πάει στο Πρωτοδικείο και άλλη μια μαύρη σελίδα θα προστεθεί στην ιστορία του συλλόγου μας .
Ελπίζουμε ότι έστω και την τελευταία στιγμή θα βρεθεί η ιδανική λύση για τον Α.Ο.Κ και σύντομα θα βρεθούμε στις κερκίδες του Δημοτικού Σταδίου Κυπαρισσίας, ζώντας στιγμές αγωνίας αλλά και συγκίνησης κυνηγώντας υψηλούς στόχους πάντα με αξιώσεις και καλό ποδόσφαιρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.