Η Πρώτη «Λευκή Νύχτα» στην Κυπαρισσία είναι γεγονός!

Την πρώτη «Λευκή Νύχτα» διοργανώνει με την ελπίδα της καθιέρωσης,σημερα Σάββατο από τις 21:00 στην πόλη μας ο εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας «Η Πρόοδος».
Ο σκοπός, προφανής. Η τόνωση της αγοράς και των επαγγελματιών της πόλης μας αλλά και η δυνατότητα
οι πολίτες, να μπορέσουν να προμηθευτούν προϊόντα και υπηρεσίες σε χαμηλές τιμές.
Αν και σε πολλές πόλεις οι «Λευκές Νύχτες» διοργανώνονται στο τέλος της σεζόν, ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας επέλεξε την αρχή της, εκμεταλλευόμενος το τριήμερο αλλά και επιθυμώντας οι καταναλωτές να προμηθευτούν αγαθά για την σεζόν που ακολουθεί και όχι για την σεζόν που πέρασε!
Παιχνίδια, κληρώσεις, διαγωνισμοί για την καλύτερη βιτρίνα, τραγούδια και γενικά μια γιορτινή ατμόσφαιρα θα συνθέσουν το «παζλ» της αυριανής βραδιάς.
Όλα τα καταστήματα που συμμετέχουν, θα απεικονίζουν την αφίσα «Λευκή Νύχτα» και θα προσφέρουν ελκυστικές τιμές στα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους ώστε να γίνουν περισσότερο προσιτά στον κόσμο που θα βρεθεί στους δρόμους της πόλης και να πάρουν και οι επιχειρηματίες «μια ανάσα» από την ασφυκτική πίεση που δέχεται ο εμπορικός κόσμος, λόγω της κρίσης και της συρρίκνωσης των εισοδημάτων των πολιτών, που έχει σαν συνέπεια και την μείωση της αγοραστικής τους δυνατότητας και δυναμικής.
Μια πολύ έξυπνη και σωστή κίνηση από το Δ.Σ του εμπορικού συλλόγου, «άνοιγμα» προς το καταναλωτικό κοινό, που σε συνδυασμό με το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος όλοι ευελπιστούν η πόλη μας να γίνει πόλος έλξης. Άλλωστε όπως όλοι γνωρίζουμε, με τον εορτασμό του Αγίου Πνεύματος ανοίγει και ο «χορός των πανηγυριών» στην περιοχή, με τις εορταστικές εκδηλώσεις που διοργανώνονται στην Παλιά- Άνω Πόλη της Κυπαρισσίας για πολλά χρόνια τώρα.
Εμείς απλώς ελπίζουμε αυτή ο προσπάθεια να τύχει ευρείας αποδοχής και ο κόσμος να συμμετάσχει μαζικά στην προσπάθεια των επαγγελματιών της πόλης, στηρίζοντας έμπρακτα την τοπική αγορά.

15 σχόλια:

  1. ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΛΕΥΚΕΣ ΝΥΧΤΕΣ ΚΑΙ ΦΤΙΑΞΤΕ ΚΑΝΑ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΜΗΝ ΣΠΑΝΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ,ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΦΩΤΙΣΜΟ,ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ.ΑΝΤΕ ΜΑΘΑΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ.ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΡΜΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ποιον απευθύνεσαι ρε φίλε;;; Στο εμπορικό Σύλλογο; Γιατί αυτός οργάνωσε την Λευκή Νύχτα μαζί με τους επαγγελματίες της πόλης... εσύ δηλαδή "πέρασες το ποτάμι" και νομίζεις ότι έχεις την αποκλειστική γνώση όλων των θεμάτων;; Έμαθες και την Ερμού… "παλιοτυρά", ας ψώνιζες από την τοπική αγορά για να μην χρειάζονταν οι Λευκές Νύχτες!!!!!

      Διαγραφή
    2. ΕΣΕΝΑ ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΚΛΕΙΝΑΝ ΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΧΟΡΕΨΟΥΝ ΖΕΙΜΠΕΚΙΚΑ?ΚΑΙ ΟΤΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΟΛΟΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΓΟΡΑ?ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΜΑΣΤΟΡΑ ΜΕ ΤΟ ΧΩΡΙΟ,ΑΣ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ

      Διαγραφή
  2. ΑΠΟ ΤΑ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΑ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΜΩΣ, ΜΑΛΛΟΝ ΖΗΛΕΙΑ ΒΛΕΠΩ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ναι μαζι σου απο τα ομοπφοτερα και απιραχτα μεροι καλα λεει ο ανθωποσ ομωσ περα απο την κεντρικι οδο δεν πασ αλλου το σπασεσ το αυτο δεν ενδιαφερονται ουτε οι ιδιοι για την πολη τουσ ολα παρατιμενα ειναι στον κοσμο τουσ ολοι και μετα ψαχνουν γιατι εχασαν τον κοσμο και γιατι δεν παει κοσμοσ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ήθελα να 'ξερα αυτοί οι διαχειριστές για να μας κάνεις μάθημα ορθογραφίας ανέβασαν το σχολιό σου και επώνυμα και ως ανώνυμος;;;

      Διαγραφή
    2. εσει μορφομενε πηγενε στην αρενα να δεισ πιοσ περασε να πασ να κουτσομπολεψεισ και ασε την ορθογραφια

      Διαγραφή
    3. ΔΕΝ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΕΥΟΥΝ ΟΣΟΙ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΟΝΟ..ΤΟ ΚΑΚΟ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ..ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΟΥΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ

      Διαγραφή
  4. απο τα ομορφοτερα χωρια μαζι σου αλλα δεν γινετε να στριβεισ απο την κεντρικη οδο οπουδιποτε και να κανεισ το αμαξι καμελ τροφυ ειναι τραγικοι το μονο που κιτανε ειναι πωσ θα τα αρπαξουν 10 μερεσ τον αυγουστο και μετα να απαξουν 11 μηνεσ δεν φτιαχνουν τιποτα παρατιμενα ολα και μετα ψαχνουν που χαθικε ο κοσμοσ νομιζουν οτι θατον ξαναμαζεψουν με μετανειεσ.ειναι απο τα καλυτερα μεροι τισ μεσιννιασ και μεχρι και το καλονερο περισσοτερο κοσμο εχει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ήθελα να 'ξερα αυτοί οι διαχειριστές για να μας κάνεις μάθημα ορθογραφίας ανέβασαν το σχολιό σου και επώνυμα και ως ανώνυμος;;;

      Διαγραφή
  5. ναι μαζι σου απο τα ομοπφοτερα και απιραχτα μεροι καλα λεει ο ανθωποσ ομωσ περα απο την κεντρικι οδο δεν πασ αλλου το σπασεσ το αυτο δεν ενδιαφερονται ουτε οι ιδιοι για την πολη τουσ ολα παρατιμενα ειναι στον κοσμο τουσ ολοι και μετα ψαχνουν γιατι εχασαν τον κοσμο και γιατι δεν παει κοσμοσ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ήθελα να 'ξερα αυτοί οι διαχειριστές για να μας κάνεις μάθημα ορθογραφίας ανέβασαν το σχολιό σου και επώνυμα και ως ανώνυμος;;;

      Διαγραφή
  6. ΑΣ ΠΑΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΣΤΑ ΡΟΛΟΓΙΑ ΝΕΡΟΥ ΣΤΟ Δ/Δ ΣΤΑΣΙΟΥ, ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΟΤΙΖΟΥΝ ΝΥΧΤΑ ΜΕΡΑ ΤΑ ΚΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΟ.
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΠΟΤΙΖΟΥΝ ΝΥΧΤΑ ΜΕΡΑ ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.
    ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΤΗΣ ΓΕΩΤΡΗΣΗΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΝΥΧΤΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΖΗΜΙΕΣ.
    ΓΙΑΤΙ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΑΣΥΔΟΤΟΥΣ.
    ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΥΒΙΚΟ ΝΕΡΟ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΤΙΖΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΡΟΛΟΙ ΝΕΡΟΥ ΤΙΣ ΜΠΑΜΙΕΣ.... ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΝΑ ΚΟΝΟΜΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΧΩΡΙΣ ΚΟΣΤΟΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ, ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΑΝΕΞΕΛΕΚΤΟΥΣ. ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εχει δίκειο ο παραπάνω, αυτα τα ρολογια δεν τα μετρουν ποτε, εχουν βάλει λαστιχα σε απιστευτα σημεία, Ο Δήμος πρέπει να σταματήσει αυτη την ασυδοσια που γίνεται στο Στασιό, Να πληρώσουν ολοι, και να γινει ελεγχος με πρόστιμα στις παράνομες συνδέσεις,να παρεμβει αμέσως ο Δήμος, καποιος ποτίζει την μπάμια με νερό του Δήμου χωρίς μετρητή,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Στις4 στις 10 παροχες νερου στα χωραφια με ελιες τα ρολογια δεν γράφουν, και οι κατοικοι του Δήμου πληρώνουν . Να πάει συνεργείο να ανοιγει τις βρύσες στα χωράφια, και να βλέπουν αν ...γράφει κανένα ρολόι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.