Έλαμψε η Κυπαρισσία



Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η «Λευκή Νύχτα» στην πόλη της Κυπαρισσίας το βράδυ του Σαββάτου. Πλήθος κόσμου, μικροί και μεγάλοι, Κυπαρίσσιοι αλλά και πάρα πολλοί επισκέπτες, είχαν την ευκαιρία να περάσουν μια γιορτινή βραδιά στους δρόμους της πόλης.
Οι επιχειρήσεις που συμμετείχαν είχαν ετοιμάσει πολλά «καλούδια» για να κεράσουν όχι μόνο τους πελάτες αλλά όλους τους περαστικούς.

Διαφορετικές μουσικές σε κάθε γωνιά της αγοράς, ποτά, χαμόγελά από όλους και πυροτεχνήματα συνέθεσαν το πάζλ της βραδιάς αφήνοντας ένα έντονο αίσθημα ικανοποίησης τόσο στους πολίτες όσο και στους διοργανωτές.
Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας κ. Παναγιωτόπουλος με τον Δήμαρχο Τριφυλίας Κ. Κ Κόλλια
Σύμφωνα με δηλώσεις επαγγελματιών της πόλης, η παρουσία του κόσμου ήταν πολύ ικανοποιητική τόσο σε συμμετοχή όσο και σε αγοραστικό επίπεδο…
Όλοι ικανοποιημένοι λοιπόν από την πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου της πόλης μας και ευελπιστούν να είναι ένας θεσμός που να μπορεί να καθιερωθεί…
Άλλωστε όπως είναι γνωστό και στην «αγορά», η ψυχολογία είναι αυτή που παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην κατανάλωση και τέτοιες εκδηλώσεις είναι πλέον σίγουρο ότι δημιουργούν «θετικό κλίμα» και βελτιώνουν την «καταναλωτική ψυχολογία» του κόσμου.

1 σχόλιο:

  1. ΓΙΑ ΣΩΠΑΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.ΜΑΛΛΩΝ ΖΩ ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ.ΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.Η ΑΓΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ.ΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟ.ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ.ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΦΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ.ΑΓΟΡΑ ΧΩΡΙΣ ΧΡΗΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΗΡΕΙΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΟ ΞΕΝΟΦΕΡΤΟ ΑΥΤΟ ΠΑΝΥΓΗΡΑΚΙ ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΤΖΙΡΟΥ ΤΟΥΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΨΩΝΗΣΑΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΠΕΛΕΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΕΙΡΧΕ ΑΥΤΗ Η ΒΡΑΔΥΑ ΘΑ ΕΜΕΝΑΝ ΧΩΡΙΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ,ΚΡΕΑΣ,Η ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΑ.ΟΙ ΥΠΑΛΗΛΟΙ ΤΟΥΣ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΗΡΑΝ ΥΠΕΡΩΡΙΑ.ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΗΛΕΣ .Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ.ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ.ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 3 ΤΟ ΠΡΩΙ ΝΑ ΑΝΟΙΓΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΜΠΕΝΕ ΝΑ ΨΩΝΗΣΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ΤΟ ΠΡΩΙ.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΠΟΥ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ.Η ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΟΘΡΟΣ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΚΑΙΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ.ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΕΙΡΧΕ ΚΑΙ Ο ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ (ΑΘΗΝΑΙΟΙ) ΝΤΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΤΑΓΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ.ΠΑΣ ΠΙΟ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΚΑΤΣΙΚΩΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟ.ΓΙΑΤΙ ...ΓΙΑΤΙ Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ.ΑΣΕ ΤΩΡΑ ΒΑΡΕΘΕΙΚΑ ΝΑ ΛΕΩ ΠΟΛΛΑ.ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ΧΑΛΑΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.