Eνας κυκλος εκλεισε.


Γραφει ο Γιωργος Καλογεροπουλος
Διαχειριστης του Kyparissia News Blog

Φιλες και φιλοι,ενας κυκλος εκλεισε.
Αναφερομαι στον προσωπικο μου κυκλο στο ιστολογιο που διαβαζετε αυτη τη στιγμη.Μετα απο 4 παρα κατι χρονια,το δημιουργημα μου το οποιο ξεκινησα αμιγως ρομαντικα και περισσοτερο ως μεσο εκφρασης της αναγνωστικης μου ιδιοτητας παρα αυτη της ''δημοσιογραφικης'' (κατι που σε καμια περιπτωση δεν κατεχω),αλλα με ενστικτο,οσο το δυνατον αντικειμενικο κριτηριο και περισση αγαπη για τον τοπο που μεγαλωσα θα συνεχισει χωρις εμενα.
Λογοι ανωτερας βιας που εμπεριεχουν την ελλειψη χρονου,αλλαγη προσωπικων προτεραιοτητων,οσο και κατ'επεκταση οικονομικες απαιτησεις της ευρυθμης και τουλαχιστον αξιοπρεπους διατηρησης του Ιστολογιου οπως εγω το ειχα φανταστει και πραγματοποιησει σε μεγαλο βαθμο με οδηγουν στην ωριμη αποφαση να μην συνεχισω τη διαδρομη μου στο διαδικτυο.
Ολα τα παραπανω τα οποια πιεσαν σημαντικα την αποδοση του Kyparissia News Blog τον τελευταιο καιρο και εφθιναν την παρουσια του στον ιστοχωρο πρεπει να οδηγησουν σε μια διαδοχη κατασταση προκειμενου να συνεχισει σε υψηλο επιπεδο.
Αποχωρω με απολυτη ικανοποιηση και πληροτητα καθως κανοντας μια συντομη αυτοκριτικη και ανασκοπηση, θεωρω οτι με απλο και προσβασιμο τροπο,χωρις υποψια λογοκρισιας,(ουκ ολιγες φορες δημοσιευθηκαν μεχρι και σχολια που μου επιτιθονταν) εδωσα μεσο εκφρασης και πληροφορησης σε πολυ κοσμο που αργα και σταθερα αλλα και με διαρκη μαθηματικη προοδο,αρχισε να εκτιμα ολη την προσπαθεια αυτη και την τιμησε καθημερινα με την παρουσια του,οσο και τα θετικα σχολια υποστηριξης και εκανε το Κyparissia News Blog το μεγαλυτερο σε επισκεψιμοτητα στη Κυπαρισσια και απο τα μεγαλυτερα στη Μεσσηνια.Aξιοσημειωτο δε,οτι στη σελιδα του ιστολογιου στο Facebook αριθμουνται ηδη 1373 μελη.
Το blog εγινε βημα αντιπαραθεσης και προτασεων,ιδεων και αποψεων σε τοπικους αρχοντες,παραγοντες της τοπικης κοινωνιας,κομματα,σωματεια,συλλογους,απλους πολιτες,καλυψε γεγονοτα,διενειμε την πληροφορια σε ολο τον κοσμο.Τριφυλιοι,Μεσσηνιοι,Πελοποννησιοι μας παρακολουθουσαν,ενημερωνονταν,συμμετειχαν.
Αρθα και πληροφοριες του Kyparissia News Blog  αναδημοσιευθηκαν απο μεγαλα δημοσιογραφικα site στο παρελθον οπως Πρωτο Θεμα,ΝewsIt,Newsbeast κ.α. ενω πραγματοποιηθηκαν ζωντανες ανταποκρισεις σε μεγαλους ραδιοφωνικους σταθμους της χωρας οπως τον ΣΚΑ'Ι', για μεγαλα γεγονοτα,σαν τις περυσινες πυρκαγιες στη περιοχη μας.
Πολλες φορες χρησιμοποιησα σκληρη γλωσσα αλλα σε καμια περιπτωση αυτο δεν αφορουσε προσωπικες αντιπαθειες,ουτε στον αντιποδα απαλλαχθηκαν αλλοι λογω προσωπικης συμπαθειας.Δεν αγγιζε προσωπα αλλα θεσεις,ρολους,ιδιοτητες.Εγινε παντα με το κριτηριο του να καυτηριασει,να ενοχλησει,να παρακινησει,να ενεργοποιησει διαδικασιες για το καλο της πολης μας.

Η στιγμη που ενας νεος κυκλος πρεπει να ανοιξει εχει ερθει...
Περηφανος για το ολο αποτελεσμα,παραχωρω τη Διαχειριση του Ιστολογιου πλεον στον πολυ καλο μου φιλο,οσο και συν-Διαχειριστη τον τελευταιο χρονο,Παναγιωτη Ανδρινοπουλο.Ξερω οτι εμπειρος πλεον στο αντικειμενο,με υψηλο επιπεδο αντιληψης και κυριως ακολουθος της φιλοσοφιας του Kyparissia News Blog,θα πραξει το καλυτερο για την συνεχεια,με σκοπο νεοι ανθρωποι να προσεγγισουν και να συμμετεχουν στη συντακτικη ομαδα,ο καθενας με το τροπο που αυτος μπορει να προσφερει,να εκφρασει και να εκφραστει.

Κλεινοντας θελω να ευχαριστησω ολους τους αναγνωστες για την αγαπη και υποστηριξη στη προσπαθεια αυτη,τους θεσμικους παραγοντες για τη συμμετοχη και συνεργασια τους,οσο και παρουσια τους και φυσικα τους επιχειρηματιες οι οποιοι ως χορηγοι στηριξαν τη λειτουργια του Κyparissia News Blog.
Το μονο πλεον πρακτικα που θα με συνδεει με το αγαπημενο μου ''διαδικτυακο παιδι'' θα ειναι η παρουσια μου ως απλος και επωνύμως υπογράφων αρθογραφος,οταν νιωσω την αναγκη να εκφραστω οπως τοσο καιρο αντιστοιχα επραξαν και με τιμησαν διαφοροι φιλοι του Ιστολογιου.

Σας ευχαριστω.

4 σχόλια:

  1. ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΡΕ ΦΙΛΕ.ΠΡΟΣΦΕΡΕΣ ΠΟΛΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια κ.Καλογερόπουλε.Πάντα αξιοπρεπής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστούμε Γίωργο(Μπούρμπου για τους συμμαθητές σου) για την αντικειμενικη ενημέρωση και την προσπαθεια που κατέβαλες αυτα τα 4 χρόνια. Θα μας λείψεις.
    Με εκτίμηση
    Γενναίος Σαρδέλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ησουν άψογος,δίκαιος,ευγενικός, και πολύ εργατικός.
    Σου εύχομαι καλή τύχη, καλούς δρόμους για τους επόμενους στόχους σου.Θα ειμαι αναγνώστης και ευχομαι στον διάδοχο.... να τηρήσει τις δικές σου παρακαταθήκες. Αρης Βλάχος Στασιό

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.