O Aλεξης Μαντζουνης νεος προπονητης του Α.Ο.Κ.Το πληρες βιογραφικο του.

Ο 48χρονος Α.Μαντζουνης με καταγωγη απο τα Πλατανια Μεσσηνιας, ειναι ο νεος τεχνικος του Α.Ο.Κυπαρισσιας,συμφωνα με την ανακοινωση της ομαδας,επιβεβαιωνοντας τις πληροφοριες που δημοσιευσαμε τις προηγουμενες ημερες για τις επαφες με τεχνικο εκτος Μεσσηνιας.
Ο νεος τεχνικος θα εχει υπο τον ελεγχο του ολα τα τμηματα της ομαδας.

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ
 
Ο Α.Ματζουνης εχει θητευσει προσφατως
στον Βυζαντα Μεγαρων ως βοηθος προπονητης,ως πρωτος προπονητης στη Κορωνιδα Κοιλαδας στο Α' Τοπικο Αργολιδας κανοντας πρωταθλητισμο.
Εχει διατελεσει τεχνικος διευθυντης παιδικων ακαδημιων στην Πεντελη F.C.
Eχει λαβει αναλογο πτυχιο προπονητου απο τον Αγιαξ ο οποιος ειναι ενα απο τα παγκοσμια προτυπα αναπτυξης και εξελιξης νεων ποδοσφαιριστων σε μικρες ηλικιες.
Εχει δουλεψει το 2008 εως 2010 ως σκαουτερ στον Ηρακλη Θεσσαλονικης στην Α' Εθνικη,υπευθυνος για αναλυση αντιπαλων αλλα και υποψηφιων μεταγραφικων στοχων,ενω το αντιστοιχο αντικειμενο εχει επιτελεσει και στον Π.Α.Ο.Κ.
Εχει συνεργαστει ως μελος των τεχνικων επιτελειων των προπονητων Ολεγκ Προτασωφ,Σαββα Κωφιδη,Γιοζεφ Μπουμπενκο,Μακη Κατσαβακη.
Εχει αναλαβει απο το 2010-2012 τα τμηματα υποδομων της Καλλιθεας,Κ-20,Κ-17,Κ-15,οσο εχει υπαρξει και συνεργατης του προπονητη της Καλλιθεας κ.Παπακωστα στη πρωτη ομαδα.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ

Σχετικα με την ελευση του και την αναληψη της τεχνικης ηγεσιας της ομαδας ο Αλεξης Ματζουνης δηλωσε:
«Ήρθα σε μια νοικοκυρεμένη ομάδα και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που θα δουλέψω στην ομάδα της Κυπαρισσίας. Οι άνθρωποι της ομάδας είναι πολύ εργατικοί και αισιόδοξοι ενώ με κέρδισαν από την πρώτη κιόλας στιγμή. Δεν θέλω να λέω πολλά λόγια, έργα στο γήπεδο»

31 σχόλια:

  1. Σιγά το κατόρθωμα ρε παιδιά και σιγά την προπονητάρα. Γιατι δεν λέτε για το σουτάρισμα που έφαγε το Γενάρη από την Κορωνίδα Κοιλάδας μετά τις συνεχόμενες ήττες στο φετινό πρωτάθλημα?????????? Σιγά τη προσωπικότητα. Έλεος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΦΕΡΕ Ο ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΤΟΝ ΚΟΛΛΗΤΟ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΛΕΨΗ.ΝΥΧΤΑ ΘΑ ΦΥΓΕΙ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΤΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άραγε οι 2 που έχουν κάνει σχόλια έχουν περάσει έξω απο το γήπεδο του ΑΟΚ? Αλλά ξέχασα 10,000,000 προπονητές στην Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. η ενδεκαδα εβγαινε στο ARENA k BIZZ.Τωρα θα την βγαζει το MOJO.Aφου εχουμε μπασκετικο προεδρο που παμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ωραιο βιογραφικο απο τετοια εχουμε δει!!!! .Μας περνανε για μ........ ηταν τετοιο κελεπουρι κ δεν βρηκε μια ομαδα σε ολοκληρη Αθηνα.Καταλαβαμε μυριζομαι πολυ ωραιες δημοσιες σχεσεις κ απο μπαλιτσα θα την ξεχασουμε.Πανω που την αρχισαμε να την μαθαινουμε.Καλα εκανε που εφυγε οΠαναγοπουλος οι ανθρωποι ειναι επικηνδυνοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. περιμενετε ρε παιδία να δούμε τι θα γίνει...εγω στηριζα και στηριζω παναγόπουλο αλλά εαν δεν δούμε δεν μπορουμα να ομιλουμε...
    Relax

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θα αναστεναξουν τα ξενυχταδικα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ ΣΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ -ΟΤΙ ΟΠΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ...ΤΟΝ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ -ΤΕΤΑΡΤΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ρε ανώνυμη και ανωριμοι του κερατά αλάτε επώνυμα και βάλτε το χέρι στην τσέπη και αυτά που λείτε στα πλωκ να τα πείτε στην αγορά για να σας δω ξερωλες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτός ο προπονητής φέτος θα κάνει Double ξυπνάτε ζώα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γιατι ειματε ζωα επειδη εχουμε ενσταση για αυτη την κινηση;μηπως εισαι στην διοικηση;αλλα οταν καποιος διαφωνει ειναι ζωο, Οποιος παει με τα νερα σας κ σας γλυφει ειναι αυτος που θελετε.Αλλα με τετοιο ποσο που ακουγεται οτι θα χαλασετε παλι δεν νομιζω οτι θελετε προπονητη.Γιατι δεν παιρνουμε ονομα;παλι σε μικρες λυσεις;τους φαγαμε στην μαπα;

      Διαγραφή
    2. Νικας μανικας λιας καραμπαλικας και μπροστα μονος του ο νικονας...

      Διαγραφή
    3. οσα double κ να κανει την ομαδα αλλος του την εφτιαξε αλλος του την εχει ετοιμη.Αλλα ξεχασα ειμαστε ζωα γιατι παιρνουμε καθε χρονο διαρκειας κ ειμαστε κοντα ακομα κ οταν η ομαδα δεν πηγαινε για κατι κ πεφταμε β΄' τοπικη.Εσυ που ησουν τοτε;Ασε ξερω ακουγες για ΑΟΚ κ ξυνιζες τη μουριτσα σου.Για τα καλα ολοι μπροστα στα δυσκολα πουθενα.ΝΩΠΕ ΦΙΛΑΘΛΕ ΤΟΥ ΑΟΚ

      Διαγραφή
    4. οποίος θέλει κάθετε σπιτάκι...

      Διαγραφή
  11. προς 10¨08
    Καταρχήν λέγετε μπλόγκ ή blog. Επιπροσθέτως το γεγονός οτι βάζεις (από οτι καταλαβαίνω) χρήματα δεν σημαίνει οτι ξέρεις και εαν τα επενδύεις σωστά η όχι. Aπο την παρούσα διοίκηση έγω την εντυπώση οτι μπάλα δεν έχει παίξει ποτέ κανένας, ο Φωτείνος έπαιζε μπάσκετ(αν και όχι τόσο καλός).Οι λοιποί λόγο σωματοδομής μάλλον δεν το έχουν ακουμπήσει το τόπι και μπορέι να κάνω και λάθος καθώς νεώτερος,αλλά δεν σου δίνουν την εντύπωση πρώην αθλητών, μπορεί επαγγελματικά να είναι επιτυχημένοι αλλά αυτο δεν σημαίνει οτι ο καθένας δεν μπορεί να ασκήσει κριτική όταν ασχολείσαι με τα κοινά γνωρίζεις εξ αρχής οτι μπορεί να δεχθείς κριτική
    Τέλος στην πλειψηφεία των μπλόγκ τα σχόλια είναι ανώνυμα εκτός εάν εισαι μπλόγκερ με iD, δυστυχώς η ευτυχώς έτσι λειτουργεί το διαδύκτιο, τί να κάνουμε δηλαδή, ζητάμε ταπεινά συγνώμη.
    Με εκτίμηση
    Αντώνης Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το να μας φερετε εναν προπονητη που θα του παρετε κ αλλους 10 παικταραδες δεν λεει τιποτα.Εμεις θελουμε προπονητη απο εδω παικτες απο εδω να τα καταφερουν κ να κανουν double.Εκει θα το χαρουμε ολοι εκει θα τρελαθουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΦΕΡΤΕ ΤΟΝ ΣΑΝΤΟΣ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. θελετε προπονητή ντόπιο και στο μανάβικο περνετε ντομάτες κριτής και πατάτες Θηβών αντέ Γειά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Από πρόεδρος τη τοπικής οργάνωση της ΝΔ πρόεδρος στον ΑΟΚ . Άντε και σε 4 χρονάκια δήμαρχος !!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Eσυ που εισαι προεδρος

      Διαγραφή
    2. Μεγαλε μην αυταπατασαι μονο τα λαμογια πια εχουν τετοιες θεσεις κ τις υπερασπιζονται.Φιλαρακι προεδρος τοπικης σημαινει ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΣ κ ΜΕΓΑΣ ΚΟΠΡΙΤΗΣ.................

      Διαγραφή
  16. ρε φίλε 10¨29 απο όρθογραφία και τονισμό τα σπάς Ντομάτες Κρήτης αδερφέ, όχι ντομάτες κριτής, Ο Κριτής είναι αθλητικογράφος στο Contra gr. Και μάλλον έχει κάνει και άλλα σχόλια αμα κρίνω από ορθογραφία χαχαχαχαα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Γειά σου βρε Αλέξανδρε, έφυγες από το Υπουργείο Πολιτισμού όπου και εργαζόσουν??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΚΑΛΑ ΡΕ ΑΣΧΕΤΟΙ ΤΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΟΙΟΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΤΕ ΚΑΝΟΝΤΑΣ 10 ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ Γ ΕΘΝΙΚΗ Κ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΣΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΑΛΛΟ.Κ ΠΑΝΤΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ Κ ΠΑΝΤΑ ΣΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΤΕ ΕΣΕΙΣ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Η ΑΝΟΔΟΣ Κ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ Η ΟΜΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΟΝΤΑ ΤΗΣ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΤΙ ΣΑΣ ΠΑΛΙΟΧΥΤΕΣ Κ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΟΙ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΚΛΕΥΤΟΚΟΤΑΔΕΣ.ΓΙΑ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΜΗ....ΕΝΑΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ ???? ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΧΙΤΗΣ ΜΕ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. όποιος δεν γουστάρει αοκ να κάτσει σπίτι του κοπρίτες ούτε εισιτήριο δεν πληρώνετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φτανει που πληρωνεις εσυ!!!!!!!!!.πληρωσες 2 χρονια κ μας το κοπανας.Εμεις που παιρνουμε διαρκειας τοσα χρονια εσυ που ησουν τοτε.!
      Γιαννης Ν

      Διαγραφή
    2. ρε κάτσε σπιτάκι σου φέτος....τώρα το χειμώνα έχει τούρκικες σειρές ολοκαίνουριες από το Σεπτέμβρη κάτσε μέσα και μην βγαίνεις θα γλιτώσεις και τα 5 ευρό εισιτήριο.

      Διαγραφή
    3. Γιαυτο εχουνε ξαμολυθει να παρουμε διαρκειας για να την βγαζεις εσυ κ κατι αλλα πυρανχας τσαμπα!!!!!!!!!!.που ουτε το 5ευρω δεν δινετε.κ το παιζετε κ ΑΟΚΑΡΕΣ στα 2χρονια που ασχολεισαι με την ομαδα.

      Διαγραφή

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.