Τουρνουά ξυλορακέτας Κυπαρισσίας: 1η μέρα

Οι 1οι  Πλακιώτης-Αντωνόπουλος Κ. με τον πρόεδρο του Α.Ο.Α.Ξ.Κ κο Α. Βρεττό
Με την απονομή των μεταλλίων στους νικητές της ημέρας τελείωσε η πρώτη μέρα του τουρνουά ξυλορακέτας που διεξάγεται αυτό το Σαββατοκύριακο στην παραλία του Αϊ Λαγούδη στην Κυπαρισσία.
Το πρόγραμμα του Σαββάτου περιελάμβανε τις «μάχες» των μικτών δυάδων καθώς και των δυάδων ανδρών. Έκπληξη προκάλεσε στους περισσότερους η εμφάνιση των Αποστολοπούλου - Αντωνόπουλου. Κ οι οποίοι έμειναν «μακριά» από τις καλές τους εμφανίσεις και παρουσιάστηκαν κατώτεροι των προσδοκιών του κόσμου.
Έτσι, αρκέστηκαν στην 3η θέση, μακριά από την κορυφή την οποία συνήθως κατείχαν σε πολλά τουρνουά, πριν καλά καλά, ξεκινήσει ο αγώνας τους όπως έλεγαν οι καλά γνωρίζοντες. Από πλευράς Α.Ο.Α.Ξ.Κ, στις μικτές δυάδες δεν υπήρχε συμμετοχή, ενώ στις δυάδες ανδρών υπήρξαν 5 συμμετοχές αρχικά, με το δίδυμο Κουσουρή- Παντελή να μην αγωνίζεται τελικά, λόγο της απώλειας του Κ. Παντελή.
"Με την ευκαιρία αυτή, να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στον φίλο πάνω από όλα και αθλητή του Α.Ο.Α.Ξ.Κ, Κώστα Παντελή και τους οικείους του, καθώς με θλίψη πληροφορηθήκαμε την απώλεια της μητέρας του νωρίς χθες το μεσημέρι λόγος, που αυτονόητα ακύρωσε και την συμμετοχή του στην τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος ξυλορακέτας."
Οι 2οι Μουρελάτος - Νερούτσος
Οι 3οι Μοροχλιάδης- Κατσαπάρας με τον Δ. Αντωνόπουλο (pasarella)
και τον πρόεδρο του ΠΣΑΞ κ. Γιώργο Κοσμά
Συνεχίζοντας τα αγωνιστικά να πούμε ότι και η δυάδα Αλεξανδρόπουλου – Μπενάρδου της ομάδας της πόλης μας, δεν επιβεβαίωσε τις καλές εμφανίσεις κάποιων δοκιμαστικών, μένοντας αρκετά μακριά από το βάθρο το οποίο «άγγιξαν» για λίγο καταλαμβάνοντας την 3η θέση, πριν όμως περάσουν στο τερέν τα «μεγαθήρια» του αθλήματος Αντωνόπουλος Κ. – Πλακιώτης από την ομάδα του «Πόρτο–Ράφτη» που με απίστευτο σκορ κατέκτησαν την πρώτη θέση και Μουρελάτος – Νερούτσος από την «Γαλάζια Ακτή» την δεύτερη, ενώ η τρίτη θέση κατακτήθηκε από την ομάδα του «Pasarellas Club», Μοροχλιάδης – Κατσαπάρας.
Η τριάδα των νικητών στις μικτές δυάδες, εκτός από την τρίτη θέση των Αντωνόπουλου Κ. – Αποστολοπούλου όπως ήδη έχουμε αναφέρει, συμπληρώνεται με τους Πατσιλίβα- Λοΐζου από την Καλαμάτα που κατέκτησαν την πρώτη θέση ενώ Ζαγκλακούτη – Κουβαράς από το «Πόρτο–Ράφτη» πήραν την δεύτερη θέση.
Οι 1οι Λοΐζου- Πατσιλίβας
Οι 2οι Ζαγκλακούτη- Κουβαράς με τον Δ. Αντωνόπουλο
που τους έδωσε τα μετάλλια και τον προπονητή τους
Οι 3οι Αποστολοπούλου- Αντωνόπουλος Κ.

Η τρίτη αγωνιστική του 4ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ξυλορακέτας ολοκληρώνεται σήμερα με τις μικτές τετράδες και τις τετράδες ανδρών να δίνουν την μεγάλη μάχη για την επικράτηση τόσο για τα σημερινά μετάλλια όσο και για την βαθμολογία κατάταξης.
Για άλλη μια φορά το δύσκολο τερεν
Το Kyparissia-News. Blog θα δώσει το παρόν και σήμερα για να παρουσιάσει πλούσιο φωτογραφικό υλικό αλλά και τα αποτελέσματα των αγώνων.



























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.