Φεστιβάλ Γαστρονομίας στην παραλία Καλού Νερού

Για δεύτερη συνεχή χρονιά οργανώνεται στην παραλία του Καλού Νερού το Φεστιβάλ Γαστρονομίας, την Κυριακή 6 Ιουλίου, μετά την μεγάλη επιτυχία που είχε πέρυσι και της πολύ θετικής ανταπόκρισης που έτυχε από τον κόσμο της περιοχής και τους τουρίστες.
Η εκδήλωση, που γίνεται πλέον θεσμός, οργανώνεται με πρωτοβουλία του Συλλόγου Επαγγελματιών του Καλού Νερού και με την υποστήριξη των κατοίκων και φορέων του χωριού. Νοικοκυρές αλλά και επισιτιστικές επιχειρήσεις της περιοχής θα προσφέρουν ενδιαφέρουσες παρασκευές τοπικής και ελληνικής κουζίνας.
Την εκδήλωση φέτος θα υποστηρίξει και η Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος - Παράρτημα Μεσσηνίας, μέλη της οποίας θα παρευρεθούν στην εκδήλωση και θα βραβεύσουν τις καλύτερες γαστρονομικές δημιουργίες.
Στην διάρκεια της εκδήλωσης θα υπάρχουν μουσική, χορός και αρκετές εκπλήξεις για τους επισκέπτες.
Η εκδήλωση θα αρχίσει από τις 20.30 και οι διοργανωτές προσκαλούν στην όμορφη παραλία του Καλού Νερού όλους όσους θέλουν να απολαύσουν μια ξεχωριστή γαστρονομική και μουσική βραδιά.

Του Κώστα Μπούρα από την "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.