Ελεύθερος υπό όρους ο Νίκος Φλαούνας

Να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους καθώς και να καταβάλει το ποσό των 15.000€ ως χρηματική εγγύηση, αποφάσισε το Δικαστικό Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Καλαμάτας για τον Νίκο Φλαούνα.
Ο κατηγορούμενος για κατάχρηση σε βάρος του Δημοσίου, καθώς για 14 χρόνια εισέπραττε μισθούς, δώρα και επιδόματα ενώ είχε λάβει και όλες τις βαθμολογικές προαγωγές που «δικαιούταν» χωρίς ωστόσο να έχει πατήσει έστω και μια φορά στις Υπηρεσίες του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης όπου και «εργαζόταν», είχε «διχάσει» Ανακριτή και Εισαγγελέα Καλαμάτας για τον αν έπρεπε να προφυλακιστεί ή όχι.
Έτσι, όπως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις, η λύση δόθηκε από το Δικαστικό Συμβούλιο το οποίο την προηγούμενη εβδομάδα, κατά πλειοψηφία έλαβε την απόφαση που προαναφέραμε, δηλαδή την καταβολή χρηματικής εγγύησης ύψους 15.000€ και την επιβολή περιοριστικών όρων.

1 σχόλιο:

  1. ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ, Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΣ, ΚΑΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΤΖΟΥΜΑΚΑΣ ΕΔΩΣΕ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.