Με γοργούς ρυθμούς οι ετοιμασίες για το τουρνουά ξυλορακέτας.

Από νωρίς το πρωί τα μέλη του συλλόγου ξυλορακέτας Κυπαρισσίας (ΑΟΑΞΚ) βρίσκονται στην κεντρική παραλία της Κυπαρισσίας όχι για προπόνηση ως συνήθως, αλλά για να προετοιμάσουν τον χώρο που θα φιλοξενήσει την Τρίτη αγωνιστική του 4ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος ξυλορακέτας.
Με «πρώτο βιολί» τον πρόεδρο του συλλόγου και με δυνατό σύμμαχο τον Θανάση Μπενάρδο, είναι ήδη έτοιμος ο «πράσινος τοίχος», ενώ ολοκληρώνονται και οι αναρτήσεις των χορηγικών πανό. Την «υψηλή» εποπτεία των ετοιμασιών έχει ο πρόεδρος του ΠΣΑΞ κος Γιώργος Κοσμάς που επίσης από νωρίς το μεσημέρι, βρίσκεται στην πόλη μας και συγκεκριμένα στην παραλία του Αϊ Λαγούδη.
Για φέτος στις κερκίδες τοποθετήθηκε το γνωστό προστατευτικό πράσινο δίχτυ, καθώς οι αγώνες θα διεξαχθούν με κάθετη στην παραλία κατεύθυνση και όχι παράλληλη, όπως τα προηγούμενα χρόνια, λόγω προβλημάτων που παρουσιάστηκαν την περσινή χρονιά με τον ήλιο ο οποίος τις απογευματινές ώρες δυσχέρανε τις προσπάθεις των παικτών. 
Ήδη μεγάλα ονόματα-δίδυμα έχουν καταφθάσει, όπως ο Κ. Αντωνόπουλος (πασαρελάκος) και η Φαίη από την ομάδα του Πόρτο Ράφτη
Όλα έτοιμα λοιπόν για το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός του καλοκαιριού της πόλης μας το οποίο αρκετοί απαξιώνουν, ιδιαιτέρως επιχειρηματίες που ζουν από τον καλοκαιρινό τουρισμό, όπως άλλοι έπρατταν και με το πρωτάθλημα Beach Volley κατά το παρελθόν, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει πλέον αυτή η διοργάνωση στο καλοκαιρινό-αθλητικό πρόγραμμα της πόλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.