Πουλούσαν αγροτικά προϊόντα χωρίς άδεια στη λαϊκή στο Κοπανάκι

Στη σύλληψη 8 ατόμων για παράνομη πώληση αγροτικών προϊόντων στη λαϊκή αγορά του Κοπανακίου προχώρησαν χθες αστυνομικοί του τμήματος της περιοχής.
Πρόκειται για 8 Ελληνες ηλικίας από 20 έως 63 ετών, οι οποίοι διέθεταν αγροτικά προϊόντα χωρίς τις απαιτούμενες άδειες από τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Από την "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ"

2 σχόλια:

  1. ΑΝ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΑΣ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ,ΑΛΛΑ ΑΝ ΗΤΑΝ ΠΟΝΗΡΟΙ ΕΜΠΟΡΑΚΗΔΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΜΕ ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΕΙΑ, ΤΟΤΕ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ. ΠΡΙΝ ΤΡΕΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ -ΣΑΒΒΑΤΟ- ΖΗΤΗΣΑ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙΑ 7 ΚΙΛΑ ΠΑΤΑΤΕΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΜΕ ΕΚΑΝΕ... ΡΟΜΠΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΡΩΝΕΙΕΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ ΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ..ΜΠΑΤΣΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΟΒΑΛΩ ΤΟ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΙΚΟ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ Α.Τ. ΚΟΠΑΝΑΚΙΟΥ. ΤΟ Α.Τ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ δηλ. ΑΥΤΟΦΩΡΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.ΓΕΜΙΣΕ Η ΛΑΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΟΥΤΕ ΕΜΠΟΡΟΙ ΟΥΤΕ ΕΧΟΥΝ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ.ΜΕΡΙΚΟΙ ΔΕ ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣΟΦΙΑ ΔΙΑ ΠΑΣΑΝ ΝΟΣΟΝ ΟΠΩΣ ΒΑΛΣΑΜΟΧΟΡΤΟ ΒΑΛΣΑΜΟΛΑΔΟ κλπ ΜΑΝΖΟΥΝΙΑ ΓΙΑ ΖΑΧΑΡΟ ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗ κ.α ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ. ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.