Οι μέρες έφτασαν και ο Β. Παπακωνσταντίνου από το "Τρενοτεχνείο" δηλώνει: "Πάντα Εδώ"

“Πάντα εδώ...”, όπως δηλώνει και ο τίτλος της καλοκαιρινής του περιοδείας που θα τον φέρει ξανά σε επαφή με το αγαπημένο του κοινό το Σάββατο 2 Αυγούστου στο “Τρενοτεχνείον” του Νίκου Καλογερόπουλου στην Κυπαρισσία. Το φετινό καλοκαίρι βρίσκει για άλλη μια φορά τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου στο δρόμο.
Με την μπάντα και τα τραγούδια του, τα πολύτιμα εφόδια μιας διαδρομής με ανοιχτό ορίζοντα και πολλά χιλιόμετρα ακόμα. Ο πλέον αγαπητός συναυλιακός καλλιτέχνης των τελευταίων σαράντα χρόνων, διατηρεί σταθερά δυνατή την φλόγα της
σκηνικής του παρουσίας και μας προσκαλεί σε μια συναυλία που θα προσφέρει συγκίνηση και δυναμισμό, εκτόνωση και σκέψη.
Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου κουβαλάει πάντα την κληρονομιά των συνεργασιών του, με σπουδαίους συνθέτες, όπως
ο Μίκης Θεοδωράκης, ο Μάνος Λοίζος, ο Θάνος Μικρούτσικος και ο Νικόλας Άσιμος μεταξύ άλλων και έχει τραγουδήσει ποιητές όπως ο Τάσος Λειβαδίτης, ο Νίκος Καββαδίας, ο Αλκης Αλκαίος, ο Κώστας Καρυωτάκης αλλά και σπουδαίους στιχουργούς όπως ο Κώστας Τριπολίτης και ο Οδυσσέας Ιωάννου.
Με μια φωνή που ηχεί μοναδικά τρυφερή και άλλες στιγμές ανατριχιαστικά εκρηκτική με την γνήσια ροκ σκηνική του παρουσία ξέρει να στήνει πάντα συναυλίες που στάζουν ιδρώτα και έχουν κάθε φορά απρόβλεπτο χαρακτήρα.
Καλοκαίρι του 2014: ο Βασίλης είναι και φέτος “πάντα εδώ...” επιλέγοντας πάντα να είναι αιχμηρός στον λόγο του, είτε κοινωνικός είτε ερωτικός. μέσα από τα τραγούδια και τις συναυλίες του.
Μαζί του οι:
Αντρέας Αποστόλου – πιάνο, Στέφανος Δημητρίου – ντράμς, Βαγγέλης Πατεράκης – μπάσο, Μαίρη Μπρόζη - βιολί / τραγούδι, Γιάννης Αυγέρης - κιθάρα / φωνητικά, Φρόσω Στυλιανού - τραγούδι / φωνητικά, Γιάννης Δίπλας – επιμέλεια φώτων, Αλέκος Μπίτος – επιμέλεια ήχου
Τιμές εισιτηρίων:
Προπώληση: 10€ - Ταμείο: 12€
Προπώληση εισιτηρίων:
Κυπαρισσία
“Τρενοτεχνείον” τηλ.27610 23309
Κατάστημα “Δέσποινα”
Βιβλιοπωλείο “Καγιάφα”
Βιβλιοπωλείο “Αρχονταρίκι” τηλ. 2761024960
SUNSET BAR
PC LAB
Καλαμάτα
PUBLIC
Γαργαλιάνοι
Κάβα “Ψυχογιός” τηλ.27630 22793
Φιλιατρά
Λαογραφείο “Φιλιατρινούλα” τηλ 27613 00301
Παγωτά “haagen dazs”
Μάραθος
Κατάστημα “Πρώτις”
Γιάλοβα
“Mr. Yogie”
Εστιατόριο “namaste”
Ηλεκτρονικά
viva.gr
public.gr
Τηλεφωνικά στο 11876

2 σχόλια:

  1. Αξιέπαινη και στα όρια του άθλου η δημιουργία του Καλογερόπουλου και των συνεργατών του Πολιτιστικό κόσμημα για την περιοχή με πολλά περιθώρια ακόμη συνδυαστικών δράσεων και σε άλλους τομείς Θα μπορούσε να αποτελέσει και την βάση για δραστηριότητες που θα βοηθούσαν την τοπική κοινωνία Να προβάλει και να προωθήσει π.χ σε μια διαρκή έκθεση προϊόντα και υπηρεσίες δίνοντας την δυνατότητα σε ομάδες ή άτομα που δεν έχουν τη οικονομική δυνατότητα ή τις γνώσεις καλύπτοντας έτσι το κενό της Κρατικής υποστήριξης Άρτος και θεάματα ,ειδικά σε εποχές ανθρωπιστικής κρίσης έχουν αλληλοεπίδραση και άμεση σχέση το ένα με το άλλο Αν δεν δημιουργηθεί ΄΄ άρτος ΄΄ δεν θα μπορέσει να δημιουργηθεί και θέαμα Και το Τρενοτεχνείο μπορεί να πρωτοπορήσει και σε αυτόν τον τομέα εάν το θελήσει Άλλωστε απόδειξε ότι η συλλογικότητα υπερισχύει της ατομικότητας
    Καλή συνέχεια !!!!
    Μέτοικος-Μεμί Κυπαρισσίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O ΝΙΚΟΣ Ο ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΣΜΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ.ΤΟΥ ΒΓΑΖΩ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ.ΕΧΩ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΤΟΥ ΒΙΟ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΑΝΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ 3 ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ ΕΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ 15 ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ.ΦΥΣΙΚΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΞΕΡΟΛΕΣ ΤΟΝ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ.ΕΓΩ ΡΩΤΑΩ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥΣ,ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΗΧΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ. ΝΙΚΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙ ΛΕΝΕ ΠΙΣΩ ΣΟΥ.ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΓΝΗΣΙΟΣ ΜΑΧΗΤΗΣ .ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ ...ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΓΥΦΤΑΚΗΣ. ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.