Ολοκληρώθηκε το 10ο παζάρι Αντικών στην Παλιά Πόλη της Κυπαρισσίας.

Ο κ. Τουρκολιάς ανάμεσα στην "Πρόεδρο του Προγράμματος για την Προστασία και την Ανάδειξη της Παλιάς Πόλης",
κα. Τζίμα Ιμιρζιάδη και τις Μαριαλένα και Μαίρη Τουρκολιά, κόρη και σύζυγο αντίστοιχα.
Το καθιερωμένο και πολύ γνωστό πλέον παζάρι που γίνεται στο Μεγάλο Καλντερίμι της Παλιάς (Άνω) Πόλης φιλοξένησε και φέτος πλήθος κόσμου.
Κυπαρίσσιοι και μη, επισκέφτηκαν τα 26 μεγάλα περίπτερα που «στήνονται» από τους εμπόρους αντικών που συμμετέχουν στο παζάρι και θαύμασαν και πολλοί φυσικά αγόρασαν, σπάνια «κομμάτια», όπως παλιά γραμμόφωνα, έπιπλα, μπουφέδες, δίσκους βινυλίου και γραμμοφώνου και πολλά άλλα καλοδιατηρημένα παλαιά αντικείμενα.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης διοργανώθηκε, όπως άλλωστε είχαμε ήδη δημοσιεύσει, βραδιά οινογνωσίας από γνωστούς παραγωγούς της Μεσσηνίας.
Ανάμεσα στους πολλούς επισκέπτες του παζαριού και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Τράπεζας κος Αλέξανδρος Τουρκολιάς, που ως γνωστών κατάγεται από την Κυπαρισσία και δεν παραλείπει να την επισκέπτεται με κάθε «ευκαιρία απόδρασης» από τις απαιτητικές επαγγελματικές υποχρεώσεις.

2 σχόλια:

  1. το παζαρι ολοκληρωθηκε οι παραγκες παραμενουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΗΠΩΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΗΣ ΦΩΤΟ ΕΦΑΓΕ ΜΕΤΑ ΑΣΤΑΚΟΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΣΕ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΠΙΑΤΟ.... ΠΟΥ ΤΡΩΩ ΕΓΩ,
    ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ---ΑΦΟΔΕΥΣΕΝ Η ΦΟΡΒΑΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΛΩΝΙΟΥ- ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΡΙΜΠΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.