Πάτρα: Σχόλασε ο φύλακας και κλείδωσε τουρίστες στο Κάστρο της Πάτρας -Ακουσαν τις φωνές τους οι περαστικοί

«Φυλακισμένοι» στο Κάστρο της Πάτρας βρέθηκαν δύο Γάλλοι τουρίστες, που έντρομοι διαπίστωσαν ότι οι υπεύθυνοι τους είχαν κλειδώσει μέσα σε αυτό και εξαφανίστηκαν! Το απίστευτο περιστατικό έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής.
Σύμφωνα με το patrastimes, περαστικοί άκουσαν κάποιους να καλούν σε βοήθεια, μέσα από το Κάστρο. Οταν πλησίασαν, έκπληκτοι διαπίστωσαν ότι ένα ζευγάρι Γάλλων ζητούσε βοήθεια στα αγγλικά.
Οπως προέκυψε, οι δύο τουρίστες είχαν μπει για περιήγηση στο Κάστρο και είτε δεν έγιναν αντιληπτοί από τον φύλακα, είτε απλά αυτός τους ξέχασε.
Μόλις λοιπόν τελείωσε η βάρδιά του, κλείδωσε το μνημείο και έφυγε, με αποτέλεσμα να τους εγκλωβίσει στο κάστρο.
Τελικά, αφού οι κάτοικοι ενημέρωσαν την Αστυνομία, ένα περιπολικό κατέφθασε στο σημείο και ειδοποιήθηκε ο Δήμος Πατρέων. Ακολούθησε η κλήση του φύλακα, που επέστρεψε στο Κάστρο και άνοιξε την πόρτα.

1 σχόλιο:

  1. Έχουμε πάθει το ίδιο στο κάστρο της Μεθώνης! 3 το μεσημέρι κλείνει για το κοινό και μας κλείδωσε μέσα ο φύλακας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.