Μετέτρεψαν πυροσβεστικό όχημα σε ενυδρείο

Το νερό είναι σύμφυτο με τη λειτουργία της πυροσβεστικής. Μόνο οι συγκεκριμένοι πυροσβέστες στα Χανιά αποφάσισαν να πρωτοτυπήσουν και να μετατρέψουν ένα πυροσβεστικό όχημα σε ενυδρείο!
Αυτή την πρωτοποριακή σύλληψη, ανέδειξε το
τοπικό κανάλι «ΝέαTv» δίνοντας το λόγο στα μέλη του 1ου Πυροσβεστικού Σταθμού Χανίων που έκαναν πράξη την... τρελή ιδέα τους να μεταμορφώσουν ένα πυροσβεστικό όχημα σε... ενυδρείο.
Η προσπάθεια κράτησε περίπου ένα χρόνο και χρειάστηκε να στηθούν και να ενωθούν τα τζάμια του ενυδρείου, να γίνουν ξεχωριστά η βαφή, οι επισκευές και να βρεθούν τα ανταλλακτικά στο όχημα και μετά να πάρει την τελική του μορφή.
Όσο για τη φροντίδα των... κατοίκων του ενυδρείου έχει στηθεί ολόκληρος μηχανισμός πίσω ακριβώς από το πυροσβεστικό όχημα, τόσο για την τροφή, όσο και για το φιλτράρισμα του νερού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.