ΑΟΚ: «Αδίκως περιμέναμεν»

Διαψεύστηκαν οι ελπίδες των φίλων του Α.Ο.Κ να δουν την πρώτη ομάδα της πόλης μας να αγωνίζεται μπροστά στους φιλάθλους της για τον 1ο αγώνα της Β’ φάσης του κυπέλλου ερασιτεχνών με την Α.Ε Μάνης.
Οι «μανιάτες» ενημέρωσαν την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μεσσηνίας ότι δεν θα «κατέβουν» σε αυτό το παιχνίδι και αφού η «Ένωση» ενημέρωσε από νωρίς τους ιθύνοντες του Α.Ο.Κ, έδωσε την νίκη στα χαρτιά υπέρ του Α.Ο.Κ με σκορ 3-0. Η αντίδραση της
Ε.Π.Σ.Μ αναμένεται με ενδιαφέρον τόσο για το αν θα γίνει ο επαναληπτικός αγώνας στην Μάνη, όσο και της αντιμετώπισης που θα τύχει η Α.Ε Μάνης από την «Ένωση».
Χαρακτηριστική της οργής που επικράτησε στις τάξεις των φιλάθλων, ειδικά αυτών που θα άφηναν το «Κυριακάτικο μπανάκι», ή το «τσιπουράκι με την παρέα» για να βρεθούν στο Δημοτικό Στάδιο Κυπαρισσίας, είναι η ανάρτηση του εκκεντρικού, ανατρεπτικού, ρομαντικού με την ομάδα αλλά και από τους «μουτζαχεντίν» της κερκίδας , φίλου Κυριάκου Πανόπουλου στην «Ανοιχτή Ομάδα Φίλων του Αθλητικού Ομίλου Κυπαρισσίας» στο Facebook, που μιλά τόσο για την στάση της Α.Ε Μάνης όσο και για την αντιμετώπιση που θα πρέπει να τυγχάνουν από την Ε.Π.Σ.Μ τέτοιες πρακτικές ομάδων, μέσω αμείλικτων ερωτημάτων.
ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ο τίτλος του και σας το παραθέτουμε αυτούσιο:
ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ- Μόνο μία λέξη μπορεί να χαρακτηρίσει την μη έλευση της ΑΕ Μάνης για το σημερινό παιχνίδι κυπέλλου. Η λέξη απογοήτευση...! Σίγουρα θα βρεθούν πολλοί να πουν...."και τι πειράζει...;; Περάσαμε στα χαρτιά και γλυτώσαμε και το "βράσιμο" με τέτοια ζέστη στην κερκίδα". Δεν είναι όμως έτσι. Γιατί εδώ μιλάμε για τον ευτελισμό ενός θεσμού. Ενός θεσμού που αν μη τι άλλο δίνει παραστάσεις και εμπειρίες σε ομάδες μικρότερων κατηγοριών και σε νεαρούς ποδοσφαιριστές που δεν θα έχουν και πολλές ευκαιρίες να παίξουν σε παιχνίδια πρωταθλήματος.
Ο κύριος υπεύθυνος για τον ευτελισμό του θεσμού και για την απογοήτευση που νιώσαμε οι φίλαθλοι, είναι σίγουρα η ΕΠΣ Μεσσηνίας. Μιας και ακόμα δεν είναι ξεκάθαροι οι λόγοι για τους οποίους η ΑΕ Μάνης δεν μας έκανε την τιμή να την φιλοξενήσουμε, θα πρέπει να πούμε πως αν προτίμησαν τις παραλίες από το να έρθουν και να αγωνιστούν, τότε η ΕΠΣ θα πρέπει να εξαντλήσει την αυστηρότητα της ώστε να μην επαναληφθούν ανάλογα φαινόμενα. Τιμωρία που πρέπει να της επιβληθεί έτσι κι αλλιώς και μάλιστα με αποκλεισμό από την συνέχεια του κυπέλλου. Επειδή όμως το πιθανότερο είναι να μην ήρθαν γιατί δεν μπορούσαν να καλύψουν τα έξοδα του ταξιδιού, τότε θα πρέπει να μας πείτε κύριοι της ΕΠΣ, πως γίνεται να διοργανώνετε κληρώσεις στις σάλες υπερπολυτελών ξενοδοχείων για αγώνες που τελικά δεν θα γίνουν...;; Θα προτιμούσαμε να έχετε κάνει την κλήρωση ακόμη και στο πεζοδρόμιο αλλά εμείς να βλέπαμε μπάλα σήμερα...!
Επίσης, θα πρέπει να μας πείτε, θα έχουμε κι άλλα τέτοια κρούσματα φέτος κι ακόμη χειρότερα, θα τα έχουμε στο πρωτάθλημα...;; Δεν θα ονοματίσουμε, αλλά υπάρχουν πολλές ομάδες με υψηλά έξοδα μετακίνησης. Αυτοί θα κατεβούν σε όλους τους εκτός έδρας αγώνες...;; Αν όχι, θα πρέπει να το ξέρουμε από τώρα κι όχι να παίξουν με κάποιες ομάδες μέχρι εκεί που θα αντέξει η τσέπη τους και με κάποιες άλλες όχι, γιατί έτσι αλλοιώνεται το πρωτάθλημα..! Και για να προλάβουμε το αντεπιχείρημα που λέει..."εδώ μπορεί να την τελειώσει η Super League με 18 ομάδες", πρέπει να πούμε πως ποσώς μας ενδιαφέρει τι θα κάνει η κάθε Super League. Εμάς μας ενδιαφέρει τι γίνεται στο μεσσηνιακό ποδόσφαιρο. Γιατί μπορούμε να καταλάβουμε την κατάρρευση μιας ομάδας λόγω διοικητικών προβλημάτων ή ελλιπούς ρόστερ. Είναι όμως απαράδεκτο εν έτη 2014 μια ομάδα να μην έχει τα ναύλα για να μετακινηθεί εντός ενός νομού...!
Όπως καταλαβαίνετε κύριοι της ΕΠΣ και αγαπητέ πρόεδρε κε. Σταθόπουλε....τα όργανα άρχισαν νωρίς φέτος και μπορεί να είναι καλές οι φιλαρμονικές και τα "ταρατατζούμ τατζούμ" του τελικού αλλά κινδυνεύει η αξιοπρέπεια του μεσσηνιακού ποδοσφαίρου. Μαζί με αυτήν κινδυνεύουμε να χάσουμε κι εμείς την διασκέδαση μας. Την απόλαυση του μεσημεριανού ούζου και της ποδοσφαιροκουβέντας πριν από το εντός έδρας ματς. Το σμίξιμο της παρέας μέσα σε ένα αυτοκίνητο πηγαίνοντας για το εκτός έδρας και την ηδονή της επιστροφής με το διπλό (2) στην τσέπη.
Βρείτε λοιπόν τρόπο και ενισχύστε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, ώστε να γίνονται όλα τα ματς, σε όλες τις κατηγορίες. Αυτή είναι η δουλειά σας κύριοι..!
Υ.Γ: Η παρούσα ανάρτηση και κάθε ανάρτηση στην "Ανοιχτή Ομάδα φίλων του ΑΟΚ" εκφράζει την άποψη του μέλους που την κάνει κι όχι απαραιτήτως όλων των μελών. Ο διάλογος είναι ανοιχτός και χωρά όλες τις απόψεις...!

1 σχόλιο:

  1. Φίλε Κυρίακο όπως και στο σχολείο έτσι και τώρα η πένα σου είναι φανταστική. ανεξαρτήτως ΑΟΚ θα πρότεινα να γράφεις συχνότερα, λείπουν κείμενα με την ζωντάνια και την γλαφυρότητα την οποία καταφέρνεις να προσδόσεις ακόμα και στο πιο απλό θέμα. Όπότε η πρόταση μου είναι να αναλάβεις την αθλητική αρθρογραφία περί ΑΟΚ και να μπορούμε και οι μη κατοικούντες στην Ιερουσαλήμ να ενημερωνόμαστε ευχάριστα και ουσιαστικά.
    Με εκτίμηση
    ΔΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.