«Νέα μέρα» για τον Δήμο αύριο, πολλά τα ερωτήματα που «φορτώνεται» να απαντήσει ο Π. Κατσίβελας

Μια σειρά ερωτημάτων τα οποία έμειναν αναπάντητα, θα κληθεί να απαντήσει ο νέος Δήμαρχος Τριφυλίας Π. Κατσίβελας, ο οποίος με την αυριανή ορκωμοσία του, «κληρονομεί» και «αμαρτίες» του παρελθόντος. Παιδικές χαρές, Διονυσιάδα Πηγή, παιδικοί σταθμοί, είναι μερικά από τα «φλέγοντα» θέματα που απασχολούν τους πολίτες, άλλα με το ύψος της δαπάνης, άλλα με τις προκλητικές καθυστερήσεις και άλλα με την απραξία που επέδειξαν οι ιθύνοντες.
Με δεδομένο ότι για
παράδειγμα,η Διονυσιάδα Πηγή που ήταν ένα έργο, του οποίου η έναρξη των εργασιών πριν 5 χρόνια παρουσιάστηκαν «μετά βαΐων και κλάδων» από τον τότε Δήμαρχο Κυπαρισσίας κο Σαμπαζιώτη και τους συμβούλους του καθώς και τα «φίλια» τοπικά μέσα, είχε χρονιδιάγραμμα 5 μηνών και μετά από πέντε παρατάσεις παραμένει ημιτελές μέχρι σήμερα, είναι μια πρόκληση απέναντι στους πολίτες της Κυπαρισσίας και ένα μεγάλο ερωτηματικό για αυτούς που επισκέπτονται την πόλη μας επί σειρά ετών για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.
Όσο για την εικόνα του Δήμου, μόνο ντροπή μπορεί να προκαλέσει…
Για τους παιδικούς σταθμούς τι να πούμε εμείς, όταν ότι εν μέσω επικρίσεων σε συνεδρίαση του Δ.Σ Τριφυλίας ακούστηκε η φράση: «ούτε ερωτευμένος ούτε παντρεμένος είναι με το» και μάλιστα από αντιδήμαρχο; Πιστεύουμε ωστόσο τις διαβεβαιώσεις του ιδίου ότι έχουν εξασφαλιστεί κονδύλια από Εθνικούς πόρους για την εύρυθμη λειτουργία των παιδικών σταθμών και για την πρόσληψη των συμβασιούχων που απαιτούνται για τον σκοπό αυτό.
Εμείς να ευχηθούμε καλή δύναμη στον νέο Δήμαρχο και καλή επιτυχία στη επιτέλεση του έργου που έχει σχεδιάσει για τον Δήμο Τριφυλίας.
Δηλώνουμε ωστόσο ότι θα είμαστε παρόντες να επικροτήσουμε κάθε τι σωστό που γίνεται αλλά να κρίνουμε και κάθε τι που φαντάζει «περίεργο» ή αρνητικό για τα τοπικά δρώμενα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.