Πρώτη του κου Κατσίβελα αύριο, πολλές οι προκλήσεις!

Από αύριο, το Δημαρχιακό Μέγαρο Κυπαρισσίας αλλάζει «ένοικο».
Ο κος Κώστας Κόλιας παραδίδει την σκυτάλη του Δήμου Τριφυλίας στον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο κο Παναγιώτη Κατσίβελα. Ο κύριος Κατσίβελας, με το όραμά του για την Τριφυλία έχει τοποθετήσει το πήχη αρκετά ψηλά και οι προσδοκίες είναι μεγάλες. Φυσικά, αν θέλεις να πετύχεις κάτι μεγάλο πρέπει να στοχεύεις ψηλά διότι αν στοχεύεις στην μετριότητα τότε το μόνο σίγουρο είναι ότι θα αποτύχεις.
Οι προκλήσεις πολλές καθώς θα πρέπει να «παντρέψει» το παλιό με το νέο, να συνεργαστεί με ανθρώπους που είναι χρόνια στην αυτοδιοίκηση και να προσαρμόσει, διότι να αλλάξει είναι πολύ δύσκολο, νοοτροπίες ετών, στην φιλοσοφία του και στον τρόπο που αυτός, θέλει να λειτουργεί ο δήμος σε όλα τα επίπεδα.
Με δεδομένο ότι είναι γιατρός και όχι… μάγος, δεν περιμένουμε από την πρώτη μέρα να μεταμορφωθεί ο Δήμος και η πίστωση χρόνου πρέπει να θεωρείται δεδομένη από όλους.
Η εμπιστοσύνη μας στον νέο Δήμαρχο είναι δεδομένη, μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου φυσικά.
Καλόπιστα θα διαβάζει την κριτική μας για ότι δεν γίνεται σωστά αλλά και τις επευφημίες μας για ότι καλό επιτυγχάνει.
Αγαπητέ Δήμαρχε, καλό ξεκίνημα και καλή δύναμη.

Kyparissia-News.Blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.