Α.Ο.Κ : Εκτός έδρας "η πρώτη" της ομάδας μας

Εκτός έδρας θα είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι του Α.Ο.Κ στο οποίο οι οπαδοί του θα μπορούν να παρακολουθήσουν την ομάδα από κοντά.
Οι «μουρμούρες» στις τάξεις των οπαδών είναι πολλές αλλά και εύλογες καθώς θεωρούν ότι οι διοικούντες δεν έχουν «κλείσει» κάποιο φιλικό παιχνίδι στο Δημοτικό Στάδιο Κυπαρισσίας ώστε να δουν από κοντά την ομάδα.
Αντιθέτως, μετά την κατακύρωση της πρόκρισης της Β’ φάσης Κυπέλλου ερασιτεχνών υπέρ της Κυπαρισσίας, σε βάρος της Α.Ε Μάνης, καθώς θεωρήθηκε υπαίτια για την μη συμμετοχή τους στον πρώτο αγώνα στην πόλη μας, ο Α.Ο.Κ έδωσε ένα φιλικό στο οποίο αγωνίστηκε εκτός έδρας με τον «Ξενοφώντα Κρεστένων» και μάλιστα παρουσιάζοντας κάκιστη εικόνα.
Αυτό τουλάχιστον μαρτυρά το τελικό σκορ (4-1) του αγώνα με την ομάδα του Α. Μαντζούνη να δέχεται 4 τέρματα ανταποδίδοντας μόνο το 1.
Ελπίζουμε το επίσημο ντεμπούτο της ομάδας μας στο γήπεδο «Πέτρος Γεωργανάς» για την Γ’ φάση του κυπέλλου ερασιτεχνών, με γηπεδούχο την ομάδα της Σπερχογείας, να επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις για τους Κυπαρίσσιους που θα ακολουθήσουν την ομάδα αλλά και σε αυτούς που απλώς, περιμένουν να ακούσουν κάποια καλά σχόλια για το χτίσιμο του Α.Ο.Κ στην μετά Παναγόπουλου εποχή.
Τα πέντε τελευταία χρόνια η ομάδα της Κυπαρισσίας διατηρεί ένα στατιστικό προβάδισμα στις αναμετρήσεις εκτός έδρας με την ομάδα της Σπερχογείας καθώς από το 2009 μετράει 3 νίκες και μια ήττα η οποία ήταν την χρονιά 2011-2012 με σκορ 4-0. Ήταν η χρονιά που ο Α.Ο.Κ «επέστρεψε» στην Α’ Τοπική κατηγορία μετά το «ταξίδι του» στην Δ’ Εθνική κατηγορία.
Στις άλλες αναμετρήσεις τα σκορ ήταν: 2009-2010: 0-2, 2012-2013: 1-2 και 2013-2014: 3-4.
Ωστόσο, αξίζει να σημειώσουμε ότι τα αποτελέσματα αυτά αφορούν αγώνες πρωταθλήματος, με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται.
Την Τετάρτη λοιπόν 3 Σεπτεμβρίου και ώρα 17:45 θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας για την Γ΄
Φάση του Κυπέλλου ερασιτεχνών στο γήπεδο της Σπερχογείας μεταξύ του Α.Ο Κυπαρισσίας και της τοπικής, ομόνυμης ομάδας.

Kyparissia-News.Blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.