Π. Κατσίβελας: «Κατέρρευσε η ψευδολογία, η λασπολογία και η παραμυθολογία»


«Με την απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου κατέρρευσε η ύβρις και η χυδαιότητα που αναπτύχθηκε εις βάρος μου», τονίζει σε ανακοίνωσή του ο δήμαρχος Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας, μετά την ανακοίνωση απόρριψης της ένστασης που είχε κατατεθεί κατά της εκλογής του.
Ο κ. Κατσίβελας επιτίθεται στους πολιτικούς του αντιπάλους, λέγοντας πως η κοινωνία της Τριφυλίας απέδειξε πως δεν τους χρειάζεται. «Μας στέρησαν τη νίκη από την α΄ Κυριακή»Αρχικά ο κ. Κατσίβελας σημειώνει ότι με την έκδοση της απόφασης του Εκλογοδικείου περί ακυρότητας της εκλογής του στο αξίωμα του δημάρχου Τριφυλίας δεν επήλθε μόνο η δικαίωσή του στα όσα υποστήριζε μετά παρρησίας την περίοδο των εκλογών: «Κατέρρευσε η ύβρις και η χυδαιότητα που αναπτύχθηκε εις βάρος μου, και που είχε ως στόχο την αλλοίωση της ελεύθερης βούλησης των πολιτών της Τριφυλίας, γεγονός που μας στέρησε την οριστική νίκη από την πρώτη Κυριακή των εκλογών».
Ακολούθως επιτίθεται στους αντιπάλους του: «Κάποιοι επέλεξαν να οδηγήσουν τους πολίτες σε αποφάσεις υπό ομηρία, δείχνοντας το πραγματικό τους πρόσωπο και τις ανόητες στρατηγικές τους. Προσπάθησαν να χειραγωγήσουν την ελευθερία και τη δημοκρατία. Και δεν τα κατάφεραν. Σήμερα κατέρρευσε η ψευδολογία, η λασπολογία και η παραμυθολογία για δήθεν συμφωνίες ανήθικες του παρασκηνίου που δεν είναι ούτε του χαραχτήρα μου, ούτε των αρχών μου, ούτε της ηθικής μου.
Στόχευαν στην ανθρωποφαγία, στη σπίλωση ανθρώπων και αξιών, στην προσβολή της ιστορίας και της ηθικής. Και δεν τα κατάφεραν.
Επιβεβαίωσαν το πόσο διαφορετικοί είμαστε. Και το κατάφεραν.
Όλους αυτούς, τους αφήνω να τους κρίνουν οι πολίτες αυτού του τόπου, βέβαιος για την τελική κρίση. Αποτελούν μια θλιβερή παρένθεση του τριφυλιακού μας τρόπου. Επιβεβαίωσαν οι ίδιοι ότι η κοινωνία μας δεν τους χρειάζεται.
Αταλάντευτοι θα συνεχίσουμε τον κοινό σκοπό μας να ξαναφέρουμε την ελπίδα και την αισιοδοξία στον τόπο μας. Να κάνουμε ένα άλμα μεγαλύτερο από τη φθορά μας».

Από το "ΘΑΡΡΟΣ"

3 σχόλια:

  1. Λοιπόν,τον Κ. Κατσίβελα δεν τον γνωρίζω και ούτε είχα ακούσει ποτέ το όνομά του πρίν απο τις εκλογές. Χαίρομαι που δικαιώθηκε αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να τον πάρω σοβαρά καθώς είναι κουμπάρος του Σαμαρά, δηλαδή είναι κάποιος που χρησιμοποίησε έμεσα η άμμεσα μια κοινωνική σχέση για να λάβει κάποιο αξίωμα, και μην μου πείτε οτι τον ψήφισε ο κόσμος της Τριφυλίας γιατί στην περιοχή μας ψήφισαν και τον Κόλλια, απλά γιατί είμαστε δεξιοί σαν περιοχή και ακόμα και ο Νίκος Ο Σμυρνής( Γλού) να έπερνε το χρήσμα πάλι θα έβγαινε....εν κατακλείδι οι δήμαρχοι και λοιποί άρχοντες θα πρέπει να ορίζονται από τον λαό και δεν θα πρέπει να έχει σχέση με κυβερνητικούς όχι γιατί δεν είναι άξιοι(που οι περισ'οτεροι δεν ειναι) αλλά για λόγους ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ.Μετά απο 4 χρόνια μνημόνιο εμείς συνεχίζουμε να λειτουργούμε με όρους δεκαετίας 60-70-80, οπότε το μέλλον μας θα είναι χειρότερο από το παρελθόν μας...
    Χρήστος Παπαδόπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καταρχην ο κ. Κατσίβελας δεν είναι κουμπάρος του, είναι σύζυγος της 1ης εξαδέρφης του κ. Σαμαρά, Ευγενίας Σαμαρά.
      Εσύ λοιπόν θεωρείς ότι όταν κάποιος εκλέγεται θα πρέπει όλο του το σόι να μην μπορεί να ασχοληθέι με την πολιτική, έτσι;
      Επίσης λες να εκλέγεται από τον λαό. Ο κ. Κατσίβελας ήταν με την "σημαία" της Ν.Δ, άρα είσαι Νεοδημοκράτης και απλώς ήθελες άλλον διότι αν δε είσαι τι σε ενδιαφέρει ποιον θα προτείνει η Ν.Δ;
      Και τέλος αν ίσχυε αυτό που λές περί "βγήκε ως ξάδερφος" (είπαμε όχι κουμπάρος), τότε θα έκλεγόταν και βουλευτής που επίσης ήταν υποψήφιος. Αν δεν το είχες ακούσει όπως λες, είσαι εκτός τόπου και χρόνου, που είσαι γιατί λες πως δεν γνώριζες το όνομά του...

      Διαγραφή
  2. γιατί φίλε μου κατοικώ στην Αθήνα και κατεβαίνω για διακοπές το καλοκαίρι και για να ψηφίσω. Ναι είμαι νέα δημοκρατία αλλά αυτό δεν με αναγκάζει να μην έχω άποψη και κάθε νεοδημοκράτης δεν συμφωνεί απαραίτητα με τις επιλογές Σαμαρά, κατά την γνώμη μου το κόμμα και η ιδεολογία που πρεσβέυει και με εκφράζει είναι πάνω από τα πρόσωπα....και πιστευω οτι για να ορθοποδήσουμε πρέπει να ξεφύγουμε 100% απο την όποιας μορφή οικογενειοκρατία. Εαν θυμάσαι ο Σαμαράς εξελ'εγει πρόεδρος στην παράταξη με σημαία οτι δεν είναι κάποιας πολιτικής οικογένειας, και έγω καθως και άλλοι νεο δημοκράτες τον πιστέψαμε και τον στηρίξαμε, οπότε πατατηρώ μια ανακολουθεία πράξεων και έργων η οποία έχω το δικαίωμα να με πληγώνει.
    Χρήστος Παπαδόπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.