ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Παρουσία φιλάθλων η χθεσινή προπόνηση που ζήτησαν την νίκη μέσα στα Φιλιατρά!

Παρουσία 15-20 φιλάθλων πραγματοποιήθηκε η χθεσινή προπόνηση της Κυπαρισσίας με το κλίμα να είναι ιδιαίτερα ευχάριστο πριν το ντέρμπι της πρεμιέρας με αντίπαλο την Εράνη Φιλιατρών.
Με πρωτοβουλία του γνωστού φιλάθλου Κυριάκου Πανόπουλου οι φίλαθλοι βρέθηκαν στο γήπεδο όπου ζήτησαν από τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές την νίκη μέσα στα Φιλιατρά.
Σίγουρα, αύριο τα βλέμματα θα είναι στο συγκεκριμένο αγώνα και το μόνο που εύχομαστε είναι να κερδίσει το ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός!

Από το "taklin.gr"

*Να θυμίσουμε ότι ο αγώνας ανάμεσα στην Εράνη Φιλιατρών και τον Α.Ο. Κυπαρισσίας στο γήπεδο των Φιλιτατρών, ξεκινάει αύριο στις 17:15 και θα το διευθύνει ο κ. Μπλάνας Γ, με βοηθούς την κα Αθανασοπούλου Σ. και τον κο Λάμια Σ.

1 σχόλιο:

  1. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΥΛΗΔΕΣ
    Οι φούλιδες δεν εχουν ομάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.