ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΜΑΤΣ, ΕΙΝΑΙ ΜΑΧΗ


Γράφει ο ανατρεπτικός, εκκεντρικός αλλά και ρομαντικός - "μουτζαχεντίν" της ομάδας μας:
Κυριάκος Πανόπουλος
Καλημέρα ΑΟΚάκια και καλό σ/κ σε όλες και όλους σας...! Πέρασε και το καλοκαίρι, έφυγαν και τα πανηγύρια αλλά επιτέλους αρχίζει το πρωτάθλημα..! Έρχεται κι η κληρωτίδα και σου δίνει πρεμιέρα μέσα στα Φιλιατρά. Ένα παιχνίδι που δεν είναι απλώς ένα ματς, ένα παιχνίδι που είναι πάντα μάχη. Τριφυλιακό ντέρμπυ και ένα απο τα πιο κλασικά σε ολόκληρη την Πελοπόνησο. Δεν υπάρχει κυπαρίσσιος, δεν υπάρχει φιλιατρινός που να μην έχει να σου αφηγηθεί μια ιστορία απο την πενηντάχρονη και πλέον ιστορία αυτής της αναμέτρησης.
Για να είμαστε ειλικρινείς, στις δεκαετίες του '90 και του '00, η Εράνη έπαιξε σε κατηγορίες μεγαλύτερες από εμάς, έφτασε μέχρι και την παλιά Γ' εθνική και γενικώς μας είχε στην πίεση. Τα τελευταία χρόνια η ιστορίας άλλαξε και ο ΑΟΚ έπιασε τα γκέμια. Αποκορύφωμα οι τρεις περσινές νίκες που τους κάναμε, μια εκ των οποίων και στον τελικό του κυπέλλου. Μην σας ξεγελάει όμως αυτό....η Εράνη παραμένει μια απο τις πιο βαριές φανέλες της Μεσσηνίας και ένας απο τους στόχους της είναι πάντα οι νίκες επί του ΑΟΚ. Πόσο μάλλον σε μια πρεμιέρα...!!
Εγώ αδέρφια πήγα και παρακολούθησα μέρος της προετοιμασίας που κάνει ο ΑΟΚ για το αυριανό παιχνίδι. Είδα πληρότητα όσον αφορά το ρόστερ (εκτός απο μερικές δεδομένες περιπτώσεις), είδα πολύ δουλειά απο το τεχνικό τιμ και τους παίχτες μας στις προπονήσεις, τόσο σε επίπεδο τακτικής, όσο και σε επίπεδο φυσικής κατάστασης. Είδα ενθουσιασμό αλλά και σοβαρότητα και άπαντες δείχνουν να ξέρουν ότι η καλή αρχή είναι το ήμιση του παντός και πως ένα ντέρμπυ με την Εράνη είναι απο μόνο του αυτό που λέμε....must win...!
Η ομάδα κάνει αυτό που πρέπει...! Αυτό που μπορούμε και πρέπει να κάνουμε εμείς οι φίλαθλοι, είναι αύριο να δώσουμε βροντερό παρόν στα Φιλιατρά για να βοηθήσουμε την ομάδα μας να κερδίσει και να στείλουμε το μήνυμα προς όλες τις ομάδες της κατηγορίας ότι φέτος και θέλουμε το πρωτάθλημα και θα το πάρουμε...!!!
Μπείτε σε αμάξια, σε ταξιά, σε λεωφορεία....στην ανάγκη τραβάτε και με τα πόδια και αύριο στις 17:15, ραντεβού στα Φιλιατρά...!!!

Η παραπάνω ανάρτηση δημοσιεύθηκε στην "Ανοιχή Ομάδα Φίλων του Αθλητικού Ομίλου Κυπαρισσίας" του Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.