Α.Ο.Κ: Ανοίγει «πανιά» για το μεγάλο λιμάνι ο Βασίλης Παπαγεωργίου

Δύσκολα θα τον ξαναδούμε να δακρύζει με την φανέλα της ομάδας στο άμεσο μέλλον
Τεράστιο άλμα για την καριέρα του αποτελεί η τελευταία  εξέλιξη για τον νεαρό Βασίλη Παπαγεωργίου.
Ο νεαρός 15χρονος,προερχόμενος από τις ακαδημίες του Α.Ο.Κ, πραγματοποιεί το όνειρο που κάθε ποδοσφαιριστής της ηλικίας του έχει.
Αφήνει τα τοπικά πρωταθλήματα και το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και πηγαίνει σε έναν σύλλογο με τεράστιες προοπτικές για την εξέλιξή του.
Από την νέα σεζόν ο Βασίλης Παπαγεωργίου θα αγωνίζεται στον Ολυμπιακό Πειραιώς και στην ομάδα Κ16 των πρωταθλητών Ελλάδος.
Μεγάλη εξέλιξη για τον ίδιο όπως φυσικά και για την ομάδα καθώς οι παράγοντες βλέπουν ένα από τα παιδιά της πόλης μας που μεγάλωσε μέσα στις ακαδημίες του Α.Ο.Κ να ξεκινάει μια πορεία πολλά υποσχόμενη με απίστευτες προοπτικές για τον ίδιο.
Όλα είναι έτοιμα και την Τρίτη θα υπογραφούν και τα σχετικά έγγραφα.
Η ομάδα της Κυπαρισσίας θα αποκομίσει ένα χρηματικό ποσό για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή ενώ αναμένετε να προβλεφτεί και ποσοστό από πιθανή μεταπώληση του ποδοσφαιριστή στο μέλλον, εφόσον βέβαια είναι ανάλογη η εξέλιξή του.
Πλέον αρχίζει να φαίνεται η δουλειά που γινόταν τα προηγούμενα χρόνια στις ακαδημίες  (με εξαίρεση της προηγούμενη σεζόν) και η σημασία που έχουν αυτές για την πρώτη ομάδα της πόλης.
Αυτός είναι και ο λόγος που οι ακαδημίες ανασυντάσσονται και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες η Διοίκηση είναι κοντά σε συμφωνία με έμπειρο προπονητή για να τις αναλάβει και να λειτουργήσουν και πάλι κανονικά κάτι για το οποίο θα επανέλθουμε με νεότερα.

Του Παναγιώτη Σ. Ανδρινόπουλου

1 σχόλιο:

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.