Μένουν στα μπλόκα οι φορτηγατζήδες

Στα μπλόκα βρίσκονται οι ιδιοκτήτες των φορτηγών που ήταν συγκεντρωμένοι από την Τρίτη μπροστά στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη. Οι μεταφορείς επέστρεψαν στα μπλόκα αποφασισμένοι να μην σταματήσουν τις κινητοποιήσεις παρά την υπερψήφιση του νομοσχεδίου για τις μεταφορές.
Την κλιμάκωση του αγώνα, ανακοίνωσαν οι πρόεδροι των Ομοσπονδιών ιδιοκτητών φορτηγών και βυτιοφόρων δημοσίας χρήσεως μετά από σύσκεψη τους το απόγεμα της Τετάρτης και απηύθυναν κάλεσμα στους ιδιοκτήτες, να προσέλθουν την Παρασκευή στην οδό Πειραιώς, που θα πραγματοποιηθεί Πανελλαδική Γενική Συνέλευση για το μέλλον του κλάδου, καθώς και για τη συνέχιση των κινητοποιήσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.