Η αποψη του Κyparissia News Blog για την παραιτηση Τσιγγανου.( Νο1.)

Tελικα αυτο που απευχομασταν (κι εμεις και ολη η πολη) εγινε πραγματικοτητα.Ο κ.Τσιγγανος επελεξε το δρομο της ταγης στον κ.Κολλια.Θα σεβαστουμε στο επακρο την επιλογη του χωρις ομως να την ασπαζομαστε ή να συμφωνουμε με αυτη.Και αυτο οχι γιατι υπαρχει να μας χωρισει κατι...αντιθετα ειναι περισσοτερα αυτα που μας ενωνουν μαζι του.Η πιστη στο προσωπο του αλλα και στη δυναμικη που εξεφρασε ολες αυτες τις ημερες που ηταν σε ενεργεια η υποψηφιοτητα του,αλλα και η υπερκομματικη οσο και γεωγραφικη συσπειρωση που πετυχε ηταν συγκλονιστικη.
Λογοι του παρασκηνιου εμφανισαν εναν Παναγιωτη Τσιγγανο να αποσυρεται και κατα τη γνωμη μας,οχι με μια περηφανη ανακοινωση.
Οτι κι αν εγινε,οτι κι αν ειπωθηκε -που σιγουρα θα βγει στο φως αργα ή γρηγορα- θα μας οδηγησει σε συμπερασματα.Επειδη δεν ειναι οτι καλυτερο να προσπαθεις να αναπνευσεις οταν υπαρχει σκονη στον αερα,εμεις θα περιμενουμε να καταλαγιασει.Και οταν γινει(αλλωστε δε θα αργησει αφου οι εκλογες πλησιαζουν) θα επανελθουμε ως κριτες και παρατηρητες των γεγονοτων και ως αναλυτες της Ιστοριας.

Υ.Γ. Το Kyparissia News Blog ποτε δεν εκρυψε την υποστηριξη του στο προσωπο ενος Κυπαρισσιου με προοπτικη και ελπιδα,ενος νεου ανθρωπου που πιστεψε ολη η πολη και ειδικοτερα η νεολαια ασχετως κομματικης τοποθετησης.Επειδη σκοπος μας ειναι η προοδος αυτου του τοπου,ακομη και μεσα απο τη κριτικη (και αν απαιτηθει αυστηρη) θα συνεχισουμε την αποστολη μας και σιγουρα με το τροπο που εμεις ξερουμε και εσεις εχετε στηριξει.

Πλεον τιθεμεθα απολυτα αντικειμενικοι,ισαπεχουμε απο ολους και θα γινουμε εως και δηκτικοι οταν οι περιστασεις το επιβαλλουν.
Καλη συνεχεια σε ολους μας Κυπαρισσιοι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.