Αχαϊκή-Κυπαρισσία 1-0.Eπαναπροσεγγιση με Μορεσανου - Κιουτακ.

Η Αχαϊκή εκμεταλλεύτηκε την δύναμη της έδρας και πήρε τη νίκη κόντρα στην Κυπαρισσία.
Ο Σπηλιόπουλος με την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα σκόραρε και χάρισε το τρίποντο στην ομάδα της Κάτω Αχαγιάς,δυσκολευοντας ετσι τη προσπαθεια της ομαδας μας για τη παραμονη αφου και τα αποτελεσματα των ομαδων που βρισκονται κοντα στη ζωνη του υποβιβασμου δεν ηταν ευνο'ι'κα για τον Α.Ο.Κ.
ΑΧΑΪΚΗ: Κουτρουμπής, Νιφορόπουλος, Ραμαντάνης, Αργυρόπουλος, Τσολόπουλος, Κοτσόκολος, Σπηλιόπουλος, Δαμίγος (46 Ιωάννου Κ), Σπυρόπουλος, Καρατζανίδης (76' Μπεκίρης), Καζατζής (46' Νάτσης).
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Μπίζος, Μπούρδος, Καταβάτης. Γεωργόπουλος, Στρατικόπουλος, Δασκαλάκης, Λυδιώτης, Μανδραπίλιας., Σιγέρης, Δαραμάρας, Παναγόπουλος (66' λ. τρ. Ανδρουτσης).

Επαναπροσεγγιση με τους Ρουμανους;
Εξαλλου,στο μεταγραφικο κομματι,διερευνητικες επαφες συνεχιζονται με ποδοσφαιριστες που ενδιαφερουν τον Α.Ο.Κ.,ενω παραλληλα διαφαινεται οτι οι σχεσεις των ποδοσφαιριστων Μορεσανου και Κιουτακ, που ειχαν αποπεμφθει εδω και αρκετο διαστημα αναθερμαινονται, καθως οι παικτες μετα τη τιμωρια απο τη Διοικηση εμφανιζονται μετανιωμενοι και ωριμοι,οσο και με διαθεση να βοηθησουν την ομαδα.
Το ενδεχομενο ειναι υπο συζητηση και ο Συλλογος -σε συνεννοηση με τον προπονητη Νικο Αντωνοπουλο- θα επιληφθει για την οριστικη καταληξη του θεματος,κατι που ολα δειχνουν,οτι θα ειναι θετικη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.