"Σεμινάριο ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ 2010-11"

Το Επιμελητήριο Μεσσηνίας, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Επαγγελματιών Λογιστών Νομού Μεσσηνίας, διοργανώνει Σεμινάριο με θέμα «ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ 2010-11» με σκοπό οι συμμετέχοντες (ελεύθεροι επαγγελματίες, λογιστές-φοροτεχνικοί, υπεύθυνοι οικονομικών διευθύνσεων, λογιστηρίων και επιχειρήσεων) να ενημερωθούν πληρέστερα για το φορολογικό νόμο και την περαίωση των εκκρεμών φορολογικών υποθέσεων.
Το Σεμινάριο θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 21/03/2011 από τις 17:00 έως τις 21:00 στο ξενοδοχείο ELITE (τέρμα Ναυαρίνου), με εισηγητή τον κ. Γεώργιο Α. Κορομηλά, Phd Οικονομολόγο-Φοροτεχνικό.
Το κόστος συμμετοχής ανά συμμετέχοντα ανέρχεται στο ποσό των 60 € εκ των οποίων το 50% επιδοτείται από το Επιμελητήριο Μεσσηνίας.
Τελικό ποσό συμμετοχής 30 € ανά άτομο
Πληροφορίες & Εγγραφές: κα. Ασπασία Σπύρη, τηλ. 27210 62200.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.