Α.Ο.Κ. - Συνεχιζεται η προετοιμασια,εληξε το επεισοδιο.

Συνεχιζει τη προετοιμασια του ο ΑΟΚ για το παιχνιδι με τον Μεσσηνιακο το οποιο ειναι ενας ακομη ''τελικος'' για την ομαδα μας,εστω και αν η βαθμολογικη θεση της μεσσηνιακης ομαδας δεν δικαιολογει φαινομενικα το χαρακτηρισμο.Σιγουρα ομως στο τριφυλιακο στρατοπεδο γνωριζουν ολοι τη σημασια του αγωνα και αντιμετωπιζουν με σεβασμο οσο και προσοχη τον ιστορικο συλλογο της Καλαματας.
Στο εξωαγωνιστικο κομματι,καμια συνεχεια δε δοθηκε στο συμβαν του Σαββατου και το περιστατικο θεωρειται ληξαν μετα απο συνεννοηση Διοικησης,προπονητη και ποδοσφαιριστων και οι παικτες τεθηκαν κανονικα στη διαθεση του Νικου Αντωνοπουλου για τη συνεχεια,επιβεβαιωνοντας για αλλη μια φορα το οικογενειακο κλιμα που επικρατει στις ταξεις του Συλλογου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.