''Καλλικρατης'' στα σχολεια.Απο λογια πολλα...Ουσια καμια!

Σε πεδιο δηλωσεων,λογων,δελτιων τυπου,εχει εξελιχθει ο σχολικος ''Καλλικρατης'' για πολιτικους,πολιτευτες,φιλοδοξους ''αυλικους'' και λοιπους αλλους παρατρεχαμενους φορεις!
Τις τελευταιες εβδομαδες,οπου διαβασουμε,οπου κοιταξουμε,οπου ακουσουμε ολοι κατι εχουν να πουν για τα σχολεια,ολοι στηριζουν γονεις και μαθητες.
Εφημεριδες,τηλεορασεις,internet,φιλοξενουν σχετικους και ασχετους να μιλανε!
Με τη μονη διαφορα οτι δεν βλεπoυμε κανεναν (εκτος απο το Δημαρχο και καποιους συμβουλους) να ειναι εκει,να εκτιθενται και να στηριζουν εστω και ηθικα τον αγωνα των ενδιαφερομενων που αλλαζει η ζωη τους,που στην επομενη σχολικη χρονια θα πρεπει μεσα στο χειμωνα να ξεκινανε 5 το πρωι για να πανε τα παιδια τους μιση,μια ωρα μακρια στο νεο τους σχολειο και μετα να ειναι κανονικα στις δουλειες τους.Κανεις δε σκεφτεται τα χρηματα που θα πληρωνουν για βενζινη καθως η προοπτικη της ''κανονιάς'' στο ΚΤΕΛ ηδη εχει φερει τις πρωτες ανακοινωσεις περι διακοπης της μετακινησης των μαθητων απο τα λεωφορεια.
Και προς Θεου,μη βρεθει κανεις να πει οτι η γραφη μας αυτη γινεται για να ''χα'ι'δεψει'' τη Δημοτικη Αρχη.
Αντιθετα,οποιος ενδιαφερεται ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να ειναι παρων,να ισχυροποιησει με το οποιο ειδικο του βαρος  -θεσμικο και προσωπικο-  τις προσπαθειες,οσο και να προτεινει δρασεις,αλλα και να πραξει ενεργειες που μπορει και του δινει τη δυνατοτητα η θεση του!
Απλα καποιοι το κανουν,καποιοι αλλοι προτιμουν την ασφαλεια του γραφειου τους!
Αντε και καλο χειμωνα! (του 2011-12)

Kyparissia News Blog.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.