Ανακοινωση του Συλλογου Γονεων & Kηδεμονων Κοπανακιου για την καταργηση του Γυμνασιου.

Σε ανακοινωση προχωρησε ο Συλλογος Γονεων & Kηδεμονων του Κοπανακιου σχετικα με τη καταργηση του Γυμνασιου Κοπανακιου.Αναλυτικα η ανακοινωση εχει ως εξης:

''Χθες ανακοινώθηκε ότι το Γυμνάσιο Κοπανακίου Μεσσηνίας θα συγχωνευθεί με το Γυμνάσιο Κυπαρισσίας.
Η λήψη της απόφασης έγινε χωρίς τη σύμφωνη γνώμη της τοπικής κοινωνίας, και παρά τη διαβεβαίωση από πλευράς Υπουργείου ότι σε κάθε περίπτωση θα ληφθεί υπόψη η γνώμη των τοπικών κοινωνιών.
Η τοπική κοινωνία σας γνωστοποίησε εγκαίρως την άποψή της μέσω του ψηφίσματος του Δημοτικού συμβουλίου, αλλά προφανώς αγνοήθηκε αποδεικνύοντας έτσι ότι η περίφημη διαβούλευση ήταν καθαρά προσχηματική.
Ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του Γυμνασίου Κοπανακίου θεωρεί απαράδεκτη την απόφαση για συγχώνευση και δηλώνει ότι μαζί με την τοπική κοινωνία θα αντισταθεί με κάθε τρόπο στο κλείσιμο του Γυμνασίου Κοπανακίου.''

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου

Νικoλακόπουλος Γρηγόρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.