Με αργούς ρυθμούς η επιστροφή

- Το κίνημα «Δεν Πληρώνω» έχει ανοίξει τα διόδια και τα αυτοκίνητα περνούν ελεύθερα
- Ουρά 4 χιλιομέτρων στην Αθηνών-Κορίνθου αλλά χωρίς μποτιλιάρισμα
- Την Πρωτομαγιά αναμένεται να ολοκληρωθεί η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα
Στην Αθηνών-Κορίνθου,τα αυτοκίνητα κινούνται επίσης με αργές ταχύτητες. Από το 59ο έως το 51ο χιλιόμετρο, στο ύψος της Κινέτας έχει δημιουργηθεί ουρά 4 χιλιομέτρων, αλλά χωρίς τα αυτοκίνητα να έχουν ακινητοποιηθεί. Επιβράδυνση παρατηρείται και στο 39ο χιλιόμετρο, στο ρεύμα προς Αθήνα, καθώς υπάρχει επεισόδιο με δυο οδηγούς!
Το θετικό για όσους επιστρέφουν είναι οι καλές καιρικές συνθήκες.
Η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα πάντως αναμένεται, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Τροχαίας, να ολοκληρωθεί την Κυριακή, 1η Μαΐου, αφού δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα θελήσουν να... παρατείνουν κατά μια εβδομάδα την επιστροφή τους στην καθημερινότητα.
Ώρες αιχμής για την κίνηση στα εθνικά οδικά δίκτυα μέχρι και την Τρίτη του Πάσχα θα είναι από τις 10:00 το πρωί ως τα μεσάνυχτα. Υπενθυμίζεται ότι μέχρι τις 22:00 το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα απαγορεύεται η κίνηση φορτηγών στο ρεύμα εισόδου σε τμήματα της Παλαιάς και Νέας Εθνικής Οδού Πατρών - Κορίνθου - Αθηνών, στη Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Αθηνών, στην Εθνική Οδό Ν. Μουδανιών - Θεσσαλονίκης και στην Εθνική Οδό Χαλκίδας - Σχηματαρίου.
Η Τροχαία έχει λάβει μέτρα και σε σημεία όπου παρουσιάζεται αυξημένη επιβατική κίνηση αυτές τις ημέρες, όπως στους σταθμούς των υπεραστικών λεωφορείων, του ΟΣΕ, στα λιμάνια και στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.