Ο Εμπορικος Συλλογος Κυπαρισσιας ευχεται Καλο Πασχα.

Κοντα στους καταναλωτες,σε ηθικη αλλα και πραγματικη βαση.
οι εκπροσωποι του Εμπορικου Συλλογου,μαζι με πολιτες,
στο περιπτερο τους στην αγορα της Κυπαρισσιας. 
Τις ευχες του για καλο Πασχα και καλη Ανασταση δινει ο Εμπορικος Συλλογος της πολης μας,στους καταναλωτες,Κυπαρισσιους αλλα και επισκεπτες,προσφεροντας ενα παραδοσιακο γλυκισμα και ζεστες ευχες,μεσα απο το περιπτερο που εχει δημιουργησει στο κεντρο της αγορας της Κυπαρισσιας.
Χαρακτηριστικα οπως μας ειπαν ο Προεδρος και ο Αντιπροεδρος του Συλλογου
κ.κ. Παναγιωτοπουλος και Αβδαλας,''...πρεπει να παρουμε τη τυχη μας στα χερια μας.Πλεον πρεπει να αναλαβουμε πρωτοβουλιες ωστε να βρεθουμε ολοι μαζι σαν επαγγελματιες διπλα στον καταναλωτη,που θελουμε πρωτα να γινει φιλος μας -προτου γινει πελατης- αλλα και εμεις συμπαραστατες του στην δυσκολη οικονομικη συγκυρια.
Ειναι ο μονος τροπος ωστε σαν κοινωνια να ανταπεξελθουμε στη κριση συνολικα.Ξεκιναμε συντομα αυτη τη προσπαθεια σαν Συλλογος,με στοχο να προτεινουμε στο καταναλωτικο κοινο της Κυπαρισσιας,ιδεες,προγραμματα προσφορων και συνεργασιες που θα δημιουργησουν θετικη προδιαθεση εναντι των καταστηματων της πολης και θα στηριξουν τη τοπικη οικονομια.
Δεν υπαρχει χρονος απλα για λογια και κινησεις εντυπωσιασμου,ειμαστε υποχρεωμενοι να πραξουμε!''ενω κλεινοντας μας ευχηθηκαν ''καλη Ανασταση και χαρουμενες γιορτες σε ολους τους Κυπαρισσιους αλλα και τους επισκεπτες της πολης μας.''


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.