Τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος - Καφές στην Κυπαρισσία, διακοπές στην Costa Navarino

Στην Κυπαρισσία βρέθηκε προχθές, νωρίς το απόγευμα, ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος με τη σύζυγό του Άννα Μαρία, ένα φίλο τους και τους άνδρες της ασφάλειάς τους.
Ο τέως βασιλιάς, περνώντας από την έδρα της Τριφυλίας, θυμήθηκε
πώς ήταν η πόλη πριν από 40 περίπου χρόνια που την είχε επισκεφθεί και αισθάνθηκε την ανάγκη να βρεθεί στο λιμάνι. Εκεί, χαλαρός και ευδιάθετος έκανε τη βόλτα του και απόλαυσε με την παρέα του τον καφέ του στο ξενοδοχείο “Kyparissia Beach”. Μάλιστα, ρώτησε για την πόλη και την κίνηση, καθώς και την κατάσταση στον τουριστικό τομέα.
Ευγενικός, ευχαρίστησε τους ανθρώπους του ξενοδοχείου για την εξυπηρέτηση και τη φιλοξενία που του παρείχαν και αναχώρησε για Costa Navarino, όπου θα περάσει τις διακοπές του Πάσχα.
Η.Γ.

Aπο το ''Θαρρος''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.