Δημος Τριφυλιας: Συνεχιζονται οι παρεμβασεις για τους συμβασιουχους.

Στην ''ατζεντα'' επισης τα προβληματα με τους αλλοδαπους στα Φιλιατρα.Σημερα το Δημοτικο Συμβουλιο ψηφιζει το τεχνικο προγραμμα.
Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις της Δημοτικής Αρχής προς το Υπουργείο Εσωτερικών για το ζήτημα της νομιμοποίησης και της πληρωμής των εργαζόμενων του Δήμου με σύμβαση μερικής απασχόλησης. Σχετική επιστολή απήυθυνε ο Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Κώστας Κόλλιας στον Υφυπουργό Εσωτερικών κ. Κουκουλόπουλο.
Ακομη,προχθες, ημέρα Δευτέρα 20/06/2011, ο Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Κώστας Κόλλιας είχε συνάντηση με τον Εμπορικό Σύλλογο Φιλιατρών και εξετάστηκαν οι παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν για το ζήτημα της πλατείας και τα προβλήματα που δημιουργούν σ’ αυτή οι αλλοδαποί. Μεταξύ των άλλων ορίστηκε συνάντηση με το Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Φιλιατρών που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 23/06/2011. Εν τω μεταξύ η Δημοτική Ενότητα Φιλιατρών θα συνεργασθεί με τον Εμπορικό Σύλλογο για το ζήτημα της καθαριότητας της ανατολικής πλευράς της πλατείας από τους ρύπους που δημιουργούν στο συγκεκριμένο χώρο οι αλλοδαποί.
Σημερα, Τετάρτη 22/06/2011 και ώρα 18.00, συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο με κυριότερο θέμα την ψήφιση του τεχνικού προγράμματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.