Δυσαρεστημενοι οι Τριφυλιοι απο τη Δημοτικη Αρχη συμφωνα με τη δημοσκοπηση.

Ολοκληρωθηκε εχθες η δημοσκοπηση του Kyparissia News Blog με θεμα τον Δημο Τριφυλιας.
Πιο συγκεκριμενα οι επισκεπτες του blog καλουνταν να απαντησουν στο ερωτημα ''Ειστε ικανοποιημενοι απο τη μεχρι τωρα εικονα της Δημοτικης Αρχης;''.
Οι επιλογες απαντησης που ειχαν οι συμμετεχοντες ηταν:
α) Ναι.
β)Περιπου,ηθελα περισσοτερα...
γ) Οχι.

Tα αποτελεσματα εδειξαν οτι οι Τριφυλιοι πολιτες δεν ειναι ικανοποιημενοι απο το εργο του Δημου,καθως σε ποσοστο 62% απαντησαν ''Οχι''.
Δευτερη επιλογη ειναι το ''Περιπου,ηθελα περισσοτερα...'' με ποσοστο 27%,δειχνοντας ετσι οτι ζητουν περισσοτερη προσπαθεια αλλα και αποτελεσματα απο τους διοικουντες τα δημοτικα δρωμενα.
Τελος η θετικη απαντηση συγκεντρωνει το χαμηλο ποσοστο του 10%.
Αν αθροισουμε την ''μη ικανοποιημενη'' ταση λοιπον προκυπτει ενα σημαντικο ποσοστο του 89% το οποιο σιγουρα ειναι ΄΄καμπανακι΄΄ για τον κ.Κολλια και το επιτελειο του και λογικα πρεπει να προβληματισει απαντες στο Δημαρχειο Τριφυλιας σχετικα με τις επιδοσεις τους.

σ.σ. Για το τυπικο της διαδικασιας αναφερουμε οτι συμφωνα με το προτυπο ηλεκτρονικης δημοσκοπησης που παρεχει η Google και διασφαλιζεται απο αυτη αυστηρα, ο καθε επισκεπτης μπορει να ψηφισει μια και μοναδικη φορα.Συνεπως δεν τιθεται θεμα διπλοψηφισαντων (ή και περισσοτερων).
H δημοσκοπηση εξελιχθηκε δημοσια απο 10/10 εως 20/10 στο ιστολογιο,ηταν διαθεσιμη ανα πασα στιγμη της ημερας και ηταν ανοικτη προς ολους.Η δημοσκοπηση κατεληξε με δειγμα 140 ατομων.
Το 1% που υπολειπεται απο το συνολο της δημοσκοπησης οφειλεται στη μαθηματικη στρογγυλοποιηση.

Kyparissia News Blog

5 σχόλια:

  1. ποιός είναι ο αριθμός αυτών που έλαβαν μέρος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. H δημοσκοπηση εξελιχθηκε δημοσια απο 10/10 εως 20/10 στο ιστολογιο,ηταν διαθεσιμη ανα πασα στιγμη της ημερας και ηταν ανοικτη προς ολους.Η δημοσκοπηση κατεληξε με δειγμα 140 ατομων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λυπάμαι που θα σε στεναχωρήσω, αλλα το gadjet με δημοσκόπηση της google Είναι απο παντού διάτρητο.
    Ως πρώην διαχειριστής του Φιλιατρά News, σε ενημερώνω ΥΠΕΥΘΥΝΑ ότι αυτή η ψηφοφορία (Το gadjet Δηλαδή) είναι 100% ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟ.

    Υπάρχει τρόπος να ψηφίσεις όσες φορές θέλεις αρκεί να εχεις χρόνο μπροστά σου να κανεις την διαδικασία. Ενδεικτικά μπορώ να σου πω ότι σε μία ωρα εφαρμόζοντας το κόλπό που υπάρχει μ πορείκς να ψηφίσεις 45 με 50 φορές (αναλογα με το πόσο ταχυτατα το κανεις το κολπάκι.

    Μόνο μια online ψηφοφορία μπορεί να είναι αρκετά αξιόπιστη (πάνω απο 75%) αλλα και αυτή θελει 3-4 κόλπα να κανεις κάθε φορά που ψηφίζεις για να ξαναψηφίσεις πάλι και πάλι. Επειδή πάρα μα πάρα πολλοί δεν ξέρουν τα κόλπα αυτά μπορεί να θεωρηθεί αξιόπιστη.

    Μπορεί να σε στεναχωρώ με το σχολιο μου αλλα δεν ειναι αυτή η πρόθεση μου. Μπορώ να στο αποδείξω αν θες πόσο αναξιόπιστη είναι η δημοσκόπηση - gadjet της google.
    Βάλε μια ψηφοφορία και θα σου βγαλω εγω το πιο κουλό αποτέλεσμα που εχεις βάλει στις επιλογές ψήφου.
    Βάλε για παραδειγμα μια δημοσκόπηση για το πόσο ευχαριστημένοι είστε απο τον Δημαρχο Τριφυλιας Κώστα Κόλλια. Και στις επιλογές βαλε μεγταξυ των άλλων και τις επιλογές υπερτέλειος και καλυτερος δεν υπάρχει. Θα σου βγαλω πρώτο αποτελεσμα καλυτερος δεν υπάρχει, μετα το υπερτέλειος και με μεγάλη διαφορά θα ακολουθουν οι υπόλοιπες επιλογές. Βαλτην για τρεις μερες. Θα σε κουφάνω τελείως με το αποτέλεσμα!!!!!

    Ο πρώην Διαχειριστής του Φιλιατρά News.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητε συναδελφε (χωρις το πρωην κατ'εμας,καθοτι μια φορα blogger,για παντα blogger) στην εποχη που ολοκληρα τραπεζικα συστηματα hackarονται το μονο σιγουρο ειναι οτι πιθανον πιο ευκολα το ιδιο μπορει να γινει και με μια δημοσκοπηση παρεχομενη απο τη Google.
    Kαι σαφως ειναι πρακτικα δυνατο να ψηφισει καποιος περισσοτερες φορες με συγκεκριμενους τροπους που κι εμεις γνωριζουμε οτι υπαρχουν.
    Απο την αλλη βεβαια δε θεωρουμε οτι καποιος θα εμπαινε στη διαδικασια να αλλοιωσει το αποτελεσμα σε μια μη αμοιβομενη δημοσκοπηση οπως αυτη ενος blog.Για να ειμαστε συνεπεις με τα γραφομενα μας διευκρινιζουμε οτι ενας μεσος χρηστης του διαδικτυου που θα επελεγε να συμμετασχει στιγμια στη δημοσκοπηση απλα δεν μπορει να επιλεξει την επιλογη του πανω απο μια φορα.
    Eπισης πιστευουμε ακραδαντα οτι το αποτελεσμα απεικονιζει πληρως τη διαθεση των πολιτων εναντι της Δημοτικης Αρχης,κατι το οποιο και εμεις αλλα και εσεις ως blogger αντιλαμβανεστε απο την καθημερινη μας τριβη με τους πολιτες και τα σχολια τους.Αλλωστε τα ποσοστα ειναι τοσο συντριπτικα που αναδεικνυουν την πραγματικοτητα,εως και αντιπαλευονται μια τοσο κακοβουλη διαθεση μια καποιας ενδεχομενης επιθεσης αλλοιωσης αποτελεσματος.
    Σε καθε περιπτωση ευχαριστουμε παντως για τις τοποθετησεις και το σχολιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητε φίλε. Για να μην παρεξηγηθώ, δεν αμφισβητησα το αποτελεσμα της δημοσκοπησης που ειχες. Αντικατοπτρίζει στο 100% αυτό που λεει ο κόσμος. Οτι η δημοτικη αρχη είναι.... για κλάματα.

    Στάθηκα κυρίως στο gadjet που εχει το blog σαν επιλογή. Τοκόλπο δεν είναι hack αλλα κάτι πάρα πολυ απλό. Ειναι η μεγαλη τρυπα του gadjet.

    Απλά μην θεωρείς ποτε αξιόπιστο ενα αποτελεσμα (ακομα και να δειχνει το προφανές) απο μια ψηφοφορία που προέρχεται απο το εν λόγω gadjet.
    Αν μου επιτρέπεις, θα σου σττειλω ενα συνδεσμο με την online ψηφοφορια που σου είπα στο παραπάνω σχολιο μου για να την χρησιμοποιείς και να εχεις πάντα το καλύτερο δυνατόν αποτελεσμα. Και που διασφαλίζει σε μεγαλο βαθμό το "ψηφίζω ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ".

    Ο Πρωην διαχειριστης του Φιλιατρά News
    *Γιατι ειτε θελω ειτε οχι ειμαι πρωην απο την στιγμή που δεν το διαχειρίζομαι εγω αλλα άλλοι ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.