Πηρε το ντερμπι ο Α.Ο.Κ. μεσα στη Καλαματα.

Νικηφορα περασε ο Α.Ο.Κ. σημερα το απογευμα,μεσα απο τη Καλαματα καθως κερδισε τον Ολυμπιακο στο ντερμπι των διεκδικητων του τιτλου.
Η Κυπαρισσια με εξυπνη τακτικη απο τον Παναγοπουλο και δεμενη αμυνα πηρε το αποτελεσμα που ηθελε με σκορ 0-2 απεναντι σε μια ομαδα που στοχευει και αυτη το πρωταθλημα.
Οι ''κυανολευκοι'' σκοραραν στο 45' με τον Σιγερη και κρατησαν το σκορ μεχρι τελους καθως η αμυνα ανταπεξηλθε απολυτα στο ρολο της και δεν εδωσε δικαιωμα για ιδιαιτερες φασεις στους Καλαματιανους.
Ετσι στον αιφνιδιασμο σχεδον με τη ληξη του αγωνα,στο 92' ο Κιουτακ ο οποιος μολις ειχε εισελθει στον αγωνιστικο χωρο,σκοραρε κανοντας το 0-2 για τον Α.Ο.Κ.
Αγωνιστηκαν οι: Mπελι,Αποστολοπουλος,Μαργαρωνης,Γαργαρωνης,Μπεγλεκτσης,Μιτροφ,Λυδιωτης,Μανδραπηλιας,Σιγερης (78' Κουρκουμελης)Σουπουλης(60' Αλμπαν)Παναγιωτακοπουλος (92' Κιουτακ).



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.