Κόβει την ανάσα η Beyonce με σέξι βίντεο

Προσπαθώντας να κρύψει την εγκυμοσύνη της, η Beyonce γύρισε το βίντεο Dance for you και βάζει φωτιά στις οθόνες με το sexy look της. Καλτσοδέτες, ζαρτιέρες, ένα μικροσκοπικό φόρεμα και οι αισθησιακές κινήσεις της είναι το όπλο της σταρ στο νέο της βίντεο, λίγο καιρό πριν ανακοινώσει κι επίσημα την εγκυμοσύνη της.

Όπως η ίδια αποκάλυψε, ήταν αρκετά δύσκολο να κρύβει την κοιλιά της που είχε αρχίσει να φουσκώνει, ενώ βρήκε αρκετά δύσκολο και το να χορεύει. Μάλιστα είχε κλείσει τέσσερις συναυλίες και ζήτησε από την ενδυματολόγο της να της ανοίξει λίγο τα μικροσκοπικά της φορέματα στη μέση.
«Όλη την ώρα σκεφτόμουν: όλοι ξέρουν, όλοι το βλέπουν!» είπε γελώντας και πρόσθεσε «Όταν είσαι έγκυος είναι λίγο πιο δύσκολο να αναπνέεις σωστά οπότε δυσκολευόμουν και να κάνω τη χορογραφία και να τραγουδώ ταυτόχρονα».




Απολογούμαστε αλλά το βίντεο που είχαμε ετοιμάσει "κατέβηκε" από την εταιρεία που έχει τα πνευματικά δικαιώματα όχι μόνο από τον δικό μας ιστότοπο αλλά από όλα τα ιστολόγια τουλάχιστον μέχρι την σύνταξη του παρόντος.
"Kyparissia-news.blog"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.