Ηλικιωμένος κάτω από τις ρόδες τρακτέρ στον Πύργο Τριφυλίας!!!

Να συνθλιβεί κάτω από τις ρόδες του τρακτέρ του κινδύνεψε χθες το μεσημέρι ηλικιωμένος στον Πύργο Τριφυλίας, όταν προσπάθησε να ξεμπλοκάρει το φρένο του γεωργικού μηχανήματός του που είχε κολλήσει, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο θώρακα. Μάλιστα αν δεν βρισκόταν στο σημείο ο συνεργάτης-διανομέας της "Ελευθερίας" στην Τριφυλία Νίκος Μπαγουρδής που προσπάθησε και τελικά κατάφερε να τον σώσει, ίσως τα πράγματα να ήταν πολύ χειρότερα για τον ηλικιωμένο. Σε βοήθεια του ηλικιωμένου στην συνέχεια έσπευσαν και άλλοι κάτοικοι του χωριού όπως και μια νοσοκόμα.
Το συμβάν έγινε στις 12.30 μ.μ. όταν -όπως μας περιέγραψε και ο Νίκος Μπαγουρδής- σε διασταύρωση δρόμου του χωριού με αυτόν που συνδέεται με το Μουζάκι είχε ακινητοποιηθεί ένα τρακτέρ.
Οταν ρώτησε τον ηλικιωμένο οδηγό του τι είχε συμβεί και αν ήθελε βοήθεια του απάντησε ότι είχε κολλήσει το πεντάλ του φρένου.
Κατεβαίνοντας να δει από κοντά τι είχε συμβεί, είδε τον οδηγό του τρακτέρ να έχει κατέβει και να προσπαθεί να ξεμπλοκάρει το φρένο, πράγμα που κατάφερε, αλλά το τρακτέρ άρχισε να κυλά. «Στην αρχή προσπάθησα να στρίψω το τιμόνι αριστερά» μας είπε ο κ. Μπαγουρδής, αλλά ο οδηγός του τρακτέρ το έστριψε με δύναμη δεξιά και βρέθηκε πεσμένος στο δρόμο με την πίσω ρόδα του τρακτέρ να απειλεί να τον πατήσει ολόκληρο.
Οπως μας είπε, «την τελευταία στιγμή, κατάφερα να τον τραβήξω, αλλά δυστυχώς όχι όλο του το σώμα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στον θώρακα». Στην συνέχεια ήρθαν και άλλοι κάτοικοι από το χωριό, του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες μέχρι να τον παραλάβει το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας.

Κ.Μπ από την "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.