Η μαμά... Σίσσυ

 Αμέσως μετά το τέλος των επαγγελματικών της υποχρεώσεων η Σίσσυ Χρηστίδου σπεύδει στο σπίτι της γιατί έχει το καθημερινό της ραντεβού με το σχολικό καθώς γυρίζει από τον παιδικό σταθμό ο Φίλιππος-Ραφαήλ

Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού HELLO! εντόπισε την παρουσιάστρια την στιγμή που φτάνει το σχολικό στο σπίτι στο Μελίσσια. Η Σίσσυ Χρηστίδου που έχει αποκτήσει τη σιλουέτα που είχε πριν από την εγκυμοσύνη της διαλέγει ένα φαρδύ μπλε φόρεμα που την κάνει να νιώθει άνετα. Η ίδια έχει πει πολλές φορές ότι παρά το γεγονός πως εκείνη προσπάθησε να κάνει τον μικρό "προσκολλημένο" πάνω της εκείνος ανέπτυξε μία εντελώς αυτόνομη και ανεξάρτητη προσωπικότητα, προκαλώντας μεγάλη έκπληξη τόσο σ΄εκείνη όσο και στον Θοδωρή Μαραντίνη.

Από το περιοδικό "HELLO"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.