2πλο θανατηφορο τροχαιο στη Κυπαρισσια

Θανατηφορο τροχαιο δυστυχως συνεβει πριν λιγες ωρες στην Ε.Ο. Κυπαρισσιας - Καλονερου στο υψος της διασταυρωσης για Ραχες, οταν μοτοσυκλετα που επεβαιναν ενας ανδρας 28 ετων και μια γυναικα 24 ετων απο τη Ζαχαρω, συγκρουστηκε με καροτσα τρακτερ που κινειτο εκεινη τη στιγμη στο δρομο με αποτελεσμα και οι δυο νεοι ανθρωποι να χασουν τη ζωη τους.Την υποθεση διερευνα η Τροχαια Κυπαρισσιας.

6 σχόλια:

  1. ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝΕΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΜΕΜΙ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΣΤΟΝ ΤΟΤΕ ΝΟΜΑΡΧΗ Κ ΔΡΑΚΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΝΑ ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΗ ΣΤΟ ΣΥΡΤΑΡΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΔΕΙΑΖΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΣΩΖΕ ΖΩΕΣ. ΚΟΥΤΣΟΥΛΗΣ Π

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ, ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΝΕΡΟ ΕΩΣ ΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΘΡΗΝΗΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΘΥΜΑΤΑ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΜΜΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΤΡΟ. ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ, ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΚΛΗΣΗ.
    ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ , ΚΑΜΜΙΑ ΝΟΜΑΡΧΙΑ, ΚΑΝΕΝΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ, ΚΑΜΜΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ. ΜΕΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΜΑΥΡΟΦΟΡΕΜΕΝΕΣ ΜΑΝΕΣ ΠΟΥ ΚΛΑΙΝΕ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΝΑ ΘΡΗΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΙΔΡΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΤΟ ΑΥΤΙ... ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙ... ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΛΙΓΗ ΕΥΘΥΞΙΑ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΜΕ. ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Η ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ Η ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ.. ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΟΛΩΝ. ΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΛΥΣΗ. ΤΩΡΑ!!!!ΣΗΜΕΡΑ!!! (ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ.. ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ.. ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΦΑΓΑΝ.. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ, ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΓΩ ΠΛΗΡΩΝΑ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΦΟΡΕΣ .. ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΨΑΝ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ, ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΜΑΣ , ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ..ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ...) ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ: ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΣΩΣΤΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ?? ΠΟΣΕΣ ΖΩΕΣ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΑΚΟΜΑ?? Η ΘΑ ΣΤΑΥΡΟΚΟΠΙΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ , ΟΤΙ ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ , ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ??
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΕΔΕ ΝΑΝΣΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πώς έγινε το ατύχημα; Ποιος ευθυνόταν; Για να έχουμε πλήρη εικόνα.
    Ζώνες, κράνη και μη παραβίαση του ΚΟΚ σώζουν τις ζωές μας, ΜΗΝ τα ξεχνάμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τυπολατρεια θα σωσει τις ζωες μας ... ε λοιπον κρανοι φορουσαν, κτλ.κτλ
      αυτα περι υποδομων,κτλ,κτλ τι γινεται????Α να χαθειτε...ζωες χανονται!!!!ΛΑΜΟΓΙΑ!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Δεν είναι τυπολατρεία να μην τρέχουμε! Αν τρέχουμε, τότε δεν προλαβαίνουμε να αντιδράσουμε σε τίποτα! Δεν χάνεται και ο κόσμος αν φτάσουμε 10 λεπτά αργότερα, από το να μην φτάσουμε ποτέ! Δεν φταίνε πάντα οι δρόμοι. Πρέπει και να προσέχουμε!

      Διαγραφή
  4. Θα συμφωνήσω ότι οι δρόμος στο σημείο αυτό είναι απαράδεκτος...
    Οδηγάμε όμως όλοι όπως πρέπει ή κόβουμε ταχύτητα μόλις δούμε την αστυνομία για να γλυτώσουμε καμιά κλήση...
    Φταίμε όλοι μας να είμαστε δίκαιοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.