Ηττα - σοκ για τον Α.Ο.Κ.!

Η φαση του γκολ για τον Α.Ο.Κ. απο τον Κιουτακ.
Οδυνηρη ηττα γνωρισε ο ΑΟΚ εχθες στη Κυπαρισσια με 1-2 απο τον Ολυμπιακο Καλαματας και εχασε μια σπουδαια ευκαιρια να εκμεταλλευθει την ισοπαλια στο ντερμπυ (1-1) αναμεσα στον Εθνικο Μελιγαλα και τη Σπερχογεια.
Σε ενα κακο γενικα παιχνιδι με ενταση και νευρα η Κυπαρισσια δε μπορεσε να παρει οτι ηθελε και δυσκολεψε τη θεση της,αλλα χωρις ακομη να εχει σβησει η ελπιδα και μαθηματικα αλλα και ουσιαστικα για τη κατακτηση του τιτλου,αφου και οι συνδιεκδικητες δεν ξεφυγαν.
Οι Καλαματιανοι στηθηκαν κυριως αμυντικα και προσπαθησαν με εξυπνες αντεπιθεσεις,εκμεταλλευομενοι τη ταχυτητα τους
και τη βαρια αμυνα του ΑΟΚ να σκοραρουν.
Κατι που καταφεραν στο 30' με μακρινο σουτ ''λομπα'',με ανημπορο να αντιδρασει τον Παππα,ενω προηγουμενως οι Κυπαρισσιοι ειχαν τον ελεγχο του αγωνα χωρις ομως καποια ουσιαστικη και μεγαλη φαση,καθως εμφανιστηκαν ασυνδετοι στο χωρο του κεντρου.
Το παιχνιδι εληξε για το ημιχρονο με 0-1 και τα ποδια των παικτων του ΑΟΚ βαρια.
Στην επαναληψη οι γηπεδουχοι μπηκαν πιο δραστηρια και επιθετικα,οσο και συγκροτημενα και καταφεραν στο 60' με τον Κιουτακ απο κοντα,επειτα απο συνδυασμενη προσπαθεια, να ισοφαρισουν το σκορ και να ξαναρχισουν το ματς.
Η χαρα ομως των γηπεδουχων οσο και η διαθεση για ανατροπη δεν κρατησε πολυ αφου στο 70' ο Ολυμπιακος με τον πολυ ποιοτικο και γρηγορο Ντανουσι,σε μια αντεπιθεση -αλλα συναμα ελεγχομενη φαση- προς τα πλαγια της μεγαλης περιοχης του Παππα,εκμεταλλευθηκε τη κακη εξοδο του νεαρου τερματοφυλακα και με ωραια ενεργεια σκοραρε στη κενη εστια κανοντας το 1-2 και δυσκολεψε απεριοριστα τη προσπαθεια των κυανολευκων.
Απο εκει κι επειτα το παιχνιδι κινηθηκε σε καθαρα τακτικο σχημα με απολυτο στοχο τη διατηρηση του σκορ απο τη μερια του Ολυμπιακου ενω η  Κυπαρισσια δε μπορεσε να κανει κατι παραπανω αν και σαφως πιεσε και δημιουργησε σημαντικες ευκαιριες με αποκορυφωμα τη διπλη αποκρουση του πολυ καλου Νιαρχου σε σουτ του Κιουτακ και Παναγιωτακοπουλου στο 85'.
Το παιχνιδι εληξε με το σφυριγμα του Νικα αφηνωντας πικραμενους τους παικτες αλλα και φιλαθλους της Κυπαρισσιας.
Για τον ΑΟΚ αγωνιστηκαν οι: Παππας, Μπεγκλετσης, Μαργαρωνης, Σιγερης, Γαργαρωνης, Λυδιωτης, Σταματογιαννοπουλος, Αλμπαν, Μανδραπηλιας, Παναγιωτακοπουλος, Κιουτακ.(Σταματοπουλος,Σουπουλι)

                                                    Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ Α' ΤΟΠΙΚΗΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.