Δεύτερος ο Α.Ο.Κ, καλπάζει για την πρωτιά!!!

Ένα γκολ ήταν αρκετό για να φέρει την ομάδα της Κυπαρισσίας στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, την ίδια ώρα που η Σπερχογεία στην έδρα της, «έδινε» τον βαθμό της ισοπαλίας στον Αστέρα Αρφαρών.
Με το λυτρωτικό 1-0 ο Α.Ο.Κ μετά από 20 αγώνες εξακολουθεί να βρίσκεται 4 βαθμούς πίσω από τον Εθνικό Μελιγαλά αλλά «έπιασε» στην δεύτερη θέση τον Α.Ο. Σπερχογείας. Μόνο που η ισοβαθμία ευνοεί την τριφυλιακή ομάδα καθώς έχει μια νίκη παραπάνω.
Η «χρυσή» έδρα των κυανόλευκων αποδεικνύεται 13ος παίκτης σε αυτή την κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος.
 Η βαθμολογία της Α’ Κατηγορίας έχει ως εξής:
                             «Απολογούμαστε για την ελλιπή σας ενημέρωση στα θέματα του Α.Ο.Κ, αυτή την εβδομάδα, όμως λόγω τεχνικού προβλήματος δεν είχαμε την δυνατότητα να είμαστε συνεπείς στο αθλητικό μας ραντεβού. Ελπίζουμε στην κατανόησή σας και επιφυλασσόμαστε.»

Kyparissia-News.Blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.