Κανέλλη στο CNN: Θέλουμε τη ζωή μας πίσω

Υπέρ της εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ και της επιστροφής στη δραχμή τάχθηκε για άλλη μια φορά η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη, μιλώντας χτες το βράδυ στο αμερικάνικο τηλεοπτικό δίκτυο CNN.
Η κ. Κανέλλη τόνισε ότι όπως ήταν καταστροφή η είσοδος της χώρας μας στην ευρωζώνη, το ίδιο καταστροφική θα είναι και η παραμονή της στο ευρώ. «Εγώ και πολλοί άλλοι θέλουμε μια ωραία έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη. Θέλουμε τη ζωή μας πίσω», είπε, χαρακτηρίζοντας την Ελλάδα «παράπλευρη απώλεια του δυτικού καπιταλισμού».
Παράλληλα, η βουλευτής ζήτησε την άμεση διεξαγωγή εκλογών, σημειώνοντας ότι «αυτό που χρειαζόμαστε είναι εκλογές τώρα. Δεν υπάρχει νομιμοποίηση για να υπογράψουμε το μέλλον δύο-τριών γενεών», ενώ πρόσθεσε ότι «κανείς δεν εξέλεξε τον Λουκά Παπαδήμο. Επιλέχθηκε».
Τέλος, επισήμανε ότι οι δανειστές ζητούν να πάρουν τη ζωή των Ελλήνων ως τιμωρία για τα χρήματα
                        

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.